Αυτή είναι η LaFerrari του Felipe Massa

Αυτή είναι η LaFerrari του Felipe Massa

Έχει φύγει από τη Scuderia εδώ και δύο χρόνια αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει ν’ απολαμβάνει το καλύτερό της supercar.

Ο Βραζιλιάνος πιλότος της Formula 1 είναι ένας από τους 499 ιδιοκτήτες LaFerrari στον κόσμο. Έχοντας περάσει οχτώ χρόνια οδηγώντας για τη Scuderia, με την οποία κέρδισε 11 Grand Prix, τα δύο τελευταία χρόνια οδηγεί για τη Williams.

Ως επαγγελματίας, προφανώς διαχωρίζει την προσωπική του ζωή από την επαγγελματική. Γι’ αυτό και επέλεξε το ιταλικό hypercar, αν και δεν είναι ο μόνος μια και ο Lewis Hamilton (που καθώς γράφονται αυτές οι γραμμές μάλλον τα σπάει στο motorhome της Mercedes) έχει επίσης αγοράσει μία.

Ο Massa ζει στο Μονακό, όπως και πάρα πολλοί πιλότοι που αποφεύγουν έτσι την υψηλή φορολογία, ήταν αναμενόμενο κάποιος ν’ απαθανατίσει τη Ferrari του  το Σαββατοκύριακο του φετινού GP.

Κόντρα σε όσους θεωρούν το κόκκινο must για κάθε Ferrari, αυτή του Βραζιλιάνου είναι μαύρη με μια κόκκινη ρίγα περιμετρικά του αμαξώματος και του διαχύτη να σπάει τη μονοτονία και να δίνει μια διακριτική προσωπική νότα στο υβριδικό hypercar.

Ο φετινός αγώνας στο δεύτερο σπίτι του, όπως το έχει χαρακτηρίσει ο ίδιος, ήταν απογοητευτικός. Αν και γι’ αυτό φταίει περισσότερο το ότι η FW37 δεν ήταν καθόλου ανταγωνιστική όλο το διήμερο όπως διαπίστωσε κι ο team-mate του, Valtteri Bottas.

[Πηγή: autogespot.nl]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube