Ax! Το νέο γιοτ της «Porsche» [video]

Ax! Το νέο γιοτ της «Porsche» [video]

Είσαι κροίσος; Τότε έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις το νέο γιοτ της Porsche που διαθέτει μέχρι και online configurator.

Ο σχεδιασμός και η ναυπήγηση του νέου γιοτ έγινε από την Dynamiq με το «DNA της Porsche», που σημαίνει ότι ακόμα κι ένα καλό πορτοφόλι δεν μπορεί να αντέξει ούτε την έξτρα επίπλωση του καταστρώματος.

Ξεχάστε τις σας έχουμε παρουσιάσει μέχρι σήμερα από αυτόν τον ιστότοπο. Το νέο σουπεργιότ Dynamiq GTT 115 είναι το καλύτερο και έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με το Studio F.A. Porsche. Ύστερα λοιπόν από κάμποσο χρόνο που θα καταναλώσετε για να χτίσετε το δικό σας «βαρκάκι» στον online configurator της εταιρείας θα καταλάβετε γιατί θα το προτιμήσετε ακόμη και έναντι ενός Bugatti Palmer Johnson Niniette 66.

Για την ιστορία απλώς να σας πούμε ότι το Studio F.A. Porsche είναι ιδιοκτησίας της Porsche, αλλά η εταιρεία προσφέρει μια ευρεία γκάμα από υπηρεσίες σχεδιασμού σε έναν αριθμό πελατών ανά τον κόσμο. Οπότε εάν «DNA της Porsche» είναι τεχνικά ακριβές, η μόνη σύνδεση μεταξύ των εταιρειών που θα μπορούσε να το δικαιολογήσει είναι η… πισωκίνητη διάταξη. Και οι αστρονομικές τιμές για την πλειάδα των έξτρα, όπως τουλάχιστον αυτές αναφέρονται στον online configurator.

Και στην περίπτωση που αναρωτιέστε πόσο απίστευτες είναι και δεν θέλετε να θέσετε τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων, αθροίσαμε €2.192.360 σε έξτρα, επιπλέον των €11.900.000 της βασικής τιμής. Μεταξύ των πιο αξιοσημείωτων από αυτά δε, να αναφέρουμε το σπορ πακέτο με €250.000 που περιλαμβάνει ειδική βαφή, διακοσμήσεις από μαόνι και ανθρακόνημα και ένα ποδήλατο γυμναστικής. Επίσης μπορείτε να δώσετε 55 χιλιάρικα για το μπαρ καταστρώματος, 45 για συρόμενη πόρτα στο κύριο σαλόνι, 275 για επίπλωση και αξεσουάρ Minotti και, επειδή σας κόβουμε και για κιμπάρηδες, 315 χιλιάρικα(!) για την επίπλωση του καταστρώματος. Μέσω του ίδιου διαμορφωτή θα μπορούσατε να παραγγείλετε μια Porsche Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo έναντι €131.200 ταιριασμένη όμως με τις διακοσμήσεις και τα χρώματα του γιοτ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Bugatti Palmer Johnson Niniette 66: Ένα super yacht για να ταιριάζει με τη Chiron

E, δεν μπορεί! Εάν με όλα αυτά που διαβάσατε δεν σε κινήθηκε η περιέργεια να μπείτε στον online configurator, τότε χρειάζεται να συνεχίσουμε. Τι θα λέγατε για το σετ με τα μαξιλάρια έναντι 35 χιλιάδων ή €38.000 για τις στολές του πληρώματος Loro Piana ή €45.000 για έξι σετ κρεβατιού ασορτί με τις πετσέτες, όλα από αιγυπτιακό βαμβάκι; Ελάτε, τώρα! Στα τελειώματα σας έπιασε η τσιγκουνιά σας;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Lexus Sport Yacht: Μοναδικό! [video]

Αν νομίζετε πως με τα παραπάνω έχετε τελειώσει από τα έξτρα απατάσθε. Υπάρχουν μπόλικα ακόμη για να φτωχύνετε μάξιμουμ μέχρι τα 14 εκατομμύρια και κάτι ψιλά. Κατά τα λοιπά χρειάζεται να γνωρίζετε ότι το αλουμινένιο GTT 115 των 198 τόνων είναι όπως λέει και το όνομά του 115 ποδάρια, δηλαδή 35 m, διαθέτει τρεις ή τέσσερις πολυτελείς καμπίνες ντυμένες με μάρμαρο, δέρμα και ανθρακόνημα. Όσο για το γκάζι, εδώ τα χαλάμε! Με δύο μηχανές MAN ισχύος 1.650 ίππων, ό,τι καλύτερο μπορεί να καταφέρει το GTT 115 είναι 21 κόμβοι. Τουλάχιστον, εσύ και οι έξι καλεσμένοι σου δεν θα χρειάζεστε τακτικά ανεφοδιασμό, αφού με 24.000 lt καυσίμου μπορεί και να βγάλεις το καλοκαίρι, αν είσαι γλυκός με τις μανέτες. 

Αφήστε παιδιά, θα πάρω το μικρότερο Bugatti Palmer Johnson Niniette 66, το δυνατό με τα 1.220 άλογα που πιάνει και 55 κόμβους. Και θα μου μείνουν και ρέστα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube