Αρκούδα παγιδεύτηκε μέσα σε ένα Subaru Outback [video]

Αρκούδα παγιδεύτηκε μέσα σε ένα Subaru Outback [video]

Αν σας ενοχλεί μια μύγα ή μια μέλισσα που μπήκε κατά λάθος στο αυτοκίνητό σας, σκεφτείτε ένα πρωί να βρίσκατε μέσα μια αρκούδα.

Το να ξυπνήσεις και να βρεις μια αρκούδα μέσα στο αυτοκίνητό σου δεν είναι και η πιο ευχάριστη «καλημέρα» που μπορεί να σου τύχει.

Έτυχε όμως σε μια κάτοικο του Colorado, στις ΗΠΑ. Όπως δηλώνει η ίδια, το προηγούμενο βράδυ είχε αμελήσει να κλειδώσει το αυτοκίνητό της, ένα Subaru Outback, το οποίο είχε παρκάρει δίπλα σε δάσος. Ωστόσο παραμένει μυστήριο το πώς μια αρκούδα κατάφερε να ανοίξει κάποια πόρτα και να μπει μέσα, πριν το αυτόματο κλείδωμα λειτουργήσει και την παγιδεύσει στην καμπίνα του αυτοκινήτου.

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο το επόμενο πρωί βρήκαν την αρκούδα... εμφανώς εκνευρισμένη, να χοροπηδάει και να προσπαθεί ακόμα να βγει από το αυτοκίνητο στο οποίο είχε διανυκτερεύσει άθελά της. Αυτή η προσπάθεια είχε βέβαια δυσάρεστες συνέπειες για το Subaru, αφού μεταξύ άλλων είχε ξηλωθεί ο ουρανός, οι επενδύσεις στις πόρτες, είχε φαγωθεί το τιμόνι κ.ά. Η αρκούδα ελευθερώθηκε τελικά όταν ένας αστυνομικός της άνοιξε το πoρτ-μπαγκάζ, και αμέσως χάθηκε στο δάσος.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube