Αποκάλυψη: Νέο Honda NSX 2015

Αποκάλυψη: Νέο Honda NSX 2015

H Honda, υπό τα σήματα της Acura, λανσάρισε το πολυαναμενόμενο NSX σε πρωτότυπη μορφή για το… Gran Turismo 6.

To πραγματικό Honda NSX παραγωγής θα το δούμε στα σταντ των εκθέσεων το 2015, αλλά η Acura ξανά-δήλωσε ότι θα χρησιμοποιεί έναν διτούρμπινο V6 σε συνδυασμό με το σύστημα τετρακίνησης Sport Hybrid Super Handling All-Wheel Drive.

Το Sport Hybrid Super Handling All-Wheel Drive διαθέτει τρία ηλεκτρομοτέρ που υπόσχονται «ακαριαίο πέρασμα από τη μηδενική παροχή ροπής σε θετική κατά τη διάρκεια του στριψίματος, προκειμένου να πετύχει τέτοιο επίπεδο οδικής επίδοσης, που δεν μπορούν να πετύχουν τα υφιστάμενα συστήματα AWD».

Σύμφωνα με τον Mike Accavitti, εκτελεστικό αντιπρόεδρο στο τμήμα αυτοκινήτων της American Honda Motor, «Μπορεί σήμερα να ανήκει στον εικονικό κόσμο του Gran Turismo, αλλά στους δρόμους του πραγματικού κόσμου, σε λιγότερο από δύο χρόνια, το Acura NSX, θα είναι ένα απίστευτα νεωτερικό αυτοκίνητο και το κράτημά του θα φέρει κάτι ολοκληρωτικά νέο στον κόσμο των αυτοκινήτων σούπερ σπορ». Και συμπλήρωσε ότι, «η αναμονή για τους φαν του NSX προκειμένου να βρεθούν πίσω από το τιμόνι του επόμενου σούπερκαρ της Acura τελείωσε, και μπορεί πλέον να είναι βέβαιοι ότι το αυτοκίνητο παραγωγής θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό από το πρωτότυπο του Gran Turismo».

[Πηγή Acura]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube