Από τοίχο σε τοίχο, σαν τη μοκέτα, ο τύπος με την Alfa Romeo 159 [video]

Από τοίχο σε τοίχο, σαν τη μοκέτα, ο τύπος με την Alfa Romeo 159 [video]

Μεθυσμένος Πολωνός με Alfa Romeo 159 Sportwagon προσπαθεί ανεπιτυχώς να βγει από το πάρκινγκ.

Πόσες φορές λέτε ότι αυτός ο τύπος με την Alfa Romeo 159 Sportwagon τράκαρε προσπαθώντας να βγει από το κτίριο πάρκινγκ;

Πιθανόν η μόνη περίπτωση να ακολουθήσει κάποιος την ίδια ρουτίνα στις μανούβρες για έξοδο από πάρκινγκ θα ήταν σε video game. Έτσι για να δει τι θα γίνει. Χωρίς βέβαια να αντιμετωπίσει στη συνέχεια τη χρηματική επιβάρυνση του μηχανικού και του φαναρτζή.

Το οπτικό υλικό από την κάμερα ασφαλείας κλειστού κυκλώματος του πάρκινγκ δείχνει ένα τύπο, σκνίπα στο μεθύσι, να προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του, ενώ ψάχνει να βρει τη θέση του στο πάρκινγκ για να βγάλει έξω μια Alfa Romeo. Όταν τελικά το καταφέρνει, ελάχιστα αργότερα βρίσκει στο δρόμο του το πρώτο εμπόδιο: Ένα SUV Infiniti.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επικό παρκάρισμα με Porsche Cayenne [video]

Οδηγώντας το αυτοκίνητό του πιο κοντά στην κάμερα, ανακαλύπτουμε ότι το φορά πολωνέζικες πινακίδες. Ενώ ακριβώς πριν έχουμε δει λήψη από διαφορετικό μέρος του πάρκινγκ, όπου τρεις τοίχοι αναλαμβάνουν να αναμορφώσουν πλήρως τη μόστρα της στέισον 159.

Το τελευταίο μέρος του οπτικού υλικού από το σύστημα μαγνητοσκόπησης μας δείχνει τον τύπο να βγαίνει με φόρα από το πάρκινγκ, πέφτοντας πάνω στα κολονάκια του απέναντι πεζοδρομίου. Στη συνέχεια και αφού επαναφέρει την 159 στο δρόμο, ο τύπος εξαφανίζεται μέσα στη νύχτα, προφανώς προς αλίευση άλλης ξένης περιουσίας για να καταστρέψει. Ας ελπίσουμε μόνο τέτοιας και όχι κάποιον δυστυχή ανύποπτο ανθρωπάκο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube