Απίστευτη τύχη σε συμβάν που μοιάζει με χορογραφία! [video]

Απίστευτη τύχη σε συμβάν που μοιάζει με χορογραφία! [video]

Αν το βλέπαμε στο σινεμά, θα λέγαμε μπράβο στους κασκαντέρ που έστησαν ένα τέτοιο θεαματικό νούμερο!

Σήμερα, με τη βοήθεια των κομπιούτερ, οι τεχνικοί μπορούν να σκηνοθετήσουν ό,τι βάλει ο νους σου. Όμως καμιά φορά η πραγματικότητα τους συναγωνίζεται.

Στο τροχαίο συμβάν που θα δείτε στο video, δεν πρωταγωνιστεί ένα αυτοκίνητο, ούτε δύο, αλλά τέσσερα. Και οι κινήσεις τους μοιάζουν με χορογραφία. Το ότι δεν έχουμε μια πολύ σοβαρή σύγκρουση ή και περισσότερες αποτελεί μια τεράστια εύνοια της τύχης. Όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να μην τρακάρουν τα εμπλεκόμενα αυτοκίνητα.

Όλα ξεκινούν από την αναστροφή που επιχειρεί να κάνει το σκούρο αυτοκίνητο στο βάθος. Δεν έχει δει την παλιά Mercedes που έρχεται με ταχύτητα, κι ο οδηγός της, στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύγκρουση, χάνει εντελώς τον έλεγχο.

Από την άλλη πλευρά έρχονται δύο αυτοκίνητα, που δέκατα πριν η Mercedes πέσει επάνω τους, ανοίγουν μεταξύ τους σαν συνεννοημένα και την αφήνουν να περάσει, με το πλάι, ανάμεσά τους! Ο συγχρονισμός είναι τόσο τέλειος και η Mercedes περνάει τόσο κοντά τους, που ορκίζεσαι ότι πρόκειται για ακροβατικό νούμερο μετά από πολλές πρόβες.

Το ότι το δεξί αυτοκίνητο πέφτει –με μικρή ταχύτητα– πάνω σε ένα παρκαρισμένο, το αγνοούμε για να μη μας χαλάσει την εντύπωση της χορογραφίας!...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube