Απατεώνες πάνε για μαλλί… [video]

Απατεώνες πάνε για μαλλί… [video]

Έχουν σκηνοθετήσει «τροχαίο ατύχημα» για να εκβιάσουν, όμως το αυτοκίνητο του θύματος έχει κάμερα, οπότε το βάζουν στα πόδια.

Οι «ασφαλιστικές απάτες» είναι σήμερα κάτι συνηθισμένο, ακόμα και σε χώρες όπως η Βρετανία.

Οι απατεώνες σκηνοθετούν «ατυχήματα» και μετά ζητούν χρήματα από τους δήθεν «φταίχτες» ή τους σπρώχνουν να κάνουν δήλωση στην ασφαλιστική τους για να αποζημιωθούν.

Στην περίπτωσή μας, το αυτοκίνητο με την κάμερα κινείται σε αστικό δρόμο με παρκαρισμένα αυτοκίνητα δεξιά-αριστερά, όταν εμφανίζεται μπροστά του ένας τύπος να σπρώχνει το σκούτερ του.

Η γυναίκα οδηγός-θύμα σταματά, και τότε ο απατεώνας σπρώχνει το σκούτερ προς τα πίσω, χτυπάει το αυτοκίνητο, ο ίδιος πηδάει με την πλάτη στο παρμπρίζ και μετά κυλάει «χτυπημένος» στο δρόμο.

Τότε εμφανίζεται και συνεργός του, ο οποίος φωτογραφίζει ή βιντεοσκοπεί τη σκηνή του «ατυχήματος» με το κινητό του.

Όταν όμως η γυναίκα βγαίνει έξαλλη έξω και τους δείχνει ότι το αυτοκίνητό της είναι εφοδιασμένο με κάμερα στο ταμπλό που έχει καταγράψει όλη τη σκηνή από την αρχή, οι δύο απατεώνες σπεύδουν να εξαφανιστούν την ώρα που το θύμα καλεί το 100.

Τώρα, δεν ξέρουμε αν το video είναι κι αυτό σκηνοθετημένο, όμως ακόμα κι αν είναι, η σκηνοθεσία του είναι καλή και η διδακτική του αξία παραμένει...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube