Ανεπίσημη διαρροή εικόνων για το Peugeot 508

Ανεπίσημη διαρροή εικόνων για το Peugeot 508

Ενόψει της επίσημης αποκάλυψης στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, διέρρευσαν εικόνες που αποκαλύπτουν στην ουσία τα πάντα για το Peugeot 508.

Το ρόλο της ναυαρχίδας στη γκάμα της Peugeot έρχεται να παίξει το νέο σεντάν 508, το οποίο θα αποκαλυφθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και δανείζεται σχεδιαστικά στοιχεία από το κόνσεπτ Instict.

Εικόνες που αποκαλύπτουν πλήρως την εμπρός και την πίσω όψη αλλά και το εσωτερικό του αυτοκινήτου πρωτοκυκλοφόρησαν σε ένα κροατικό κανάλι στο YouTube. Χαρακτηριστικά της εμπρός όψης είναι τα φώτα ημέρας που κυλούν σαν… δάκρυα στον προφυλακτήρα για να συναντήσουν τον μεγάλο αεραγωγό. Αν και ξεκάθαρη η αρχιτεκτονική των τριών όγκων, η σχετικά κοντή ουρά κρύβει τον όγκο ενώ η καμπύλη της οροφής προσθέτει κομψότητα. Η νοητή προέκτασή της είναι η μικρή αεροτομή, ένα χείλος που σχηματίζεται στην κορυφή του καλύμματος του χώρου αποσκευών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Peugeot 3008 GT 1.6 BlueHDI EAT6

Οι εικόνες από το εσωτερικό δείχνουν ότι και το 508, λογικά, θα εξοπλίζεται με το i-Cockpit της Peugeot. Ένα μικρό τιμόνι και μια οθόνη TFT με όμορφα γραφικά αντί ενός κλασικού πίνακα οργάνων. Μια δεύτερη μεγάλη οθόνη στην κορυφή της κοντής, κεκλιμένης και στραμμένης προς τον οδηγό κεντρικής κονσόλας θα φιλοξενεί το infotainment και τις λειτουργίες της πλοήγησης, του κλιματισμού, κ.λπ. Στην κοντινή βραδινή φωτογραφία του πίνακα οργάνων βλέπουμε στη δεξιά μεριά σε κόκκινο τρίγωνο το αυτοκίνητο να έχει εντοπίσει έναν ζώο που βρίσκεται στο βάθος της εικόνες, στη μέση του δρόμου. Προδίδοντας έτσι την ενσωμάτωση τεχνολογίας αναγνώρισης εμποδίου στο σύστημα αυτόνομης πέδησης της Peugeot.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Peugeot 5008 GT 1.6 BlueHDi 120 S&S EAT6

Οι κινητήρες αναμένεται να είναι κοινοί με άλλα μοντέλα της μάρκας, όπως το 5008 ή/και το 3008. Ο ντίζελ BlueHDi σε 1,6 και δύο λίτρα αλλά και ο 1.6 THP σε έκδοση 165 ίππων. Η διαρροή επιβεβαιώνει το αυτόματο κιβώτιο, πιθανότατα 6άρι που υπάρχει ήδη στα ράφια, αφού βλέπουμε στις εικόνες το γνώριμο λεβιέ της Peugeot.

Πηγή Autocar

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube