Άλογο-αίλουρος σε σωτήριο ελιγμό [video]

Άλογο-αίλουρος σε σωτήριο ελιγμό [video]

Βάζοντας ένα ζώο να αποτελεί συντελεστή της οδικής κυκλοφορίας, είναι μαθηματικά βέβαιο πως κάποια στιγμή θα τα βρεις σκούρα.

Ένα άλογο, μουλάρι ή γαϊδούρι, άντε στο τσακίρ κέφι κι ένα βόδι –διότι δεν μπορούμε να φανταστούμε κάτι άλλο που να λειτουργεί ως μεταφορικό μέσο ή «κινητήρας» μεταφορικού μέσου-, είναι απρόβλεπτο στις αντιδράσεις του. Κάτι για το οποίο προφανώς δεν φταίει το ίδιο.

Στο video που δημοσιεύουμε υπαίτιος όμως δεν είναι μόνο ο αμαξάς, αλλά και το εμπλεκόμενο αυτοκίνητο που πηγαίνει με ακατατανόητα υψηλή ταχύτητα. Αλλά με τύπους όπως αυτός με το Yaris σεντάν ή το Aveo σεντάν, ή ό,τι τέλος πάντων είναι, με την «απλώστρα» που προσπερνάει, τι περιμένεις;

Περνώντας λοιπόν ο «γρήγορος» του χωριού τρόμαξε το άλογο που κινήθηκε προς το αντίθετο ρεύμα, απ’ όπου ερχόταν ο οδηγός του αυτοκινήτου με την κάμερα. Το άλογο εμπρός στο ακούσιο απονενοημένο, κάνει μια σωτήρια τρίπλα προς τα δεξιά, με το κάρο όμως να μην ακολουθεί άμεσα. Ως εκ τούτου, οι επιβάτες του απογειώθηκαν για να προσγειωθούν ανώμαλα στο δρόμο (η κατάσταση της υγείας τους αγνοείται), ενώ το άλογο κατατρομαγμένο έκανε U-Turn και πήρε την άγουσα, μάλλον, για το σπίτι.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube