Αλλόκοτο διαφημιστικό Hyundai N Performance [video]

Αλλόκοτο διαφημιστικό Hyundai N Performance [video]

Αλλόκοτο; Παράξενο; Παρανοϊκό; Όποια λέξη και να βάλετε, το νέο διαφημιστικό της N Performance είναι αν μη τι άλλο παράξενο.

Το διαφημιστικό σπορ μας δείχνει τρεις άντρες που βιώνουν μια σειρά από εμπειρίες, ας πούμε. Θα σας αφήσουμε να δείτε το σποτ, για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται. Ούτως ή άλλως είναι δύσκολο να το εξηγήσεις με λόγια.

Παρότι η σκέψη μας είναι ότι αυτή η διαφήμιση είναι αλλόκοτη σε τέτοιο σημείο που να τη χαρακτηρίζεις μέχρι και ανατριχιαστική, θα τολμούσαμε να πούμε πως μας αρέσει. Ο σκοπός της είναι να σατιρίσει τις παραδοσιακές διαφημίσεις πολυτελών αυτοκινήτων και η αλήθεια είναι ότι το κάνει με ένα τρόπο τόσο ευφάνταστο όσο και πρωτότυπο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Hyundai Motor Europe: 'Ετσι θα γίνουμε Νο 1

Θα το καταλαβαίναμε αν σε κάποιους δεν άρεσε, αλλά πριν αποφασίσετε ότι πρόκειται για ένα κακό ή ακόμα και άθλιο σποτ, σκεφτείτε το εξής: Βλέπετε στην τηλεόραση μια τυπική διαφήμιση για αυτοκίνητα που κλείνει με το επίσης τυπικό postscript για την τιμή από «τόσα» ευρώ, επιτόκιο «τόσο %» για την προνομιακή χρηματοδότηση και από «τόσα» ευρώ η μηνιαία δόση. Και στο καπάκι βλέπετε το σποτ για το οποίο γίνεται ο λόγος. Την επόμενη φορά που θα ψάξετε στο web ποια εταιρεία θα προτιμούσατε να αναζητήσετε;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Δοκιμάζουμε το νέο Hyundai i30N Pack Performance

Η Hyundai πιστεύει ότι αυτή η διαφήμιση σε βοηθά να σχηματίζει μια λιγότερο σοβαρή (σοβαροφανή;), πιο διασκεδαστική εικόνα. Τώρα αν μας ρωτήσετε αν πέτυχαν το στόχο τους δεν θα απαντούσαμε με σιγουριά ούτε καταφατικά ούτε αρνητικά. Αλλά αν αυτή η αλλόκοτα διασκεδαστική διαφήμιση αποτελεί μια ένδειξη για το πόσα μοντέλα N Performance θα υπάρξουν, τότε βάλτε μας στους ενδιαφερόμενους.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube