Άγιο είχε ο μοτοσικλετιστής!... [videos]

Άγιο είχε ο μοτοσικλετιστής!... [videos]

Δείτε πώς απέφυγε για λίγους πόντους ένα S2000 που του ήρθε από απέναντι, «σβουρίζοντας» εκτός ελέγχου.

Ο εφιάλτης κάθε μοτοσικλετιστή είναι να δει ένα αυτοκίνητο να έρχεται κατά πάνω του από το αντίθετο ρεύμα.

Αυτό ακριβώς συνέβη στον μοτοσικλετιστή του video, που είχε βγει για να ευχαριστηθεί οδήγηση στην Angeles Crest Highway και του ήρθε ουρανοκατέβατο το S2000.

To Honda ακολουθούσε μια ομάδα από Subaru STI, που πήγαινε γρήγορα στα στροφιλίκια κοντά στο Los Angeles. Η οδηγός του έχασε τον έλεγχο σε μια αριστερή στροφή, άρχισε να «σβουρίζει» ανεξέλεγκτα, πέρασε το αντίθετο ρεύμα κι έπεσε πάνω στο πρανές.

Δεν ξέρουμε καν αν ο μοτοσικλετιστής πρόλαβε να φρενάρει, φαίνεται να προσπάθησε να κάνει έναν αποφευκτικό ελιγμό χωρίς αποτέλεσμα, και τελικά το περιστρεφόμενο S2000 πέρασε ξυστά δίπλα του.

Αν το πρώτο από τα δύο video είναι ανατριχιαστικό, το δεύτερο είναι εξοργιστικό. Ο μοτοσικλετιστής έχει κάνει επιτόπου στροφή κι έχει γυρίσει πίσω, για να βρει την οδηγό του S2000 που έχει σταματήσει σε ένα πλάτωμα δίπλα στο δρόμο. Αυτή βγαίνει από το αυτοκίνητο, επιθεωρεί τη –σοβαρή– ζημιά που έχει πάθει και αγνοεί εντελώς τον άνθρωπο που λίγο έλειψε να είχε σκοτώσει.

Πάντως ο Redditor devilsephiroth, που ισχυρίζεται ότι είναι φίλος της οδηγού του S2000, εξηγεί: «Επιβεβαιώνω ότι είναι φίλη μου, είναι ok και ασφαλής, όχι νεκρή. Συνέβη κατά τη διάρκεια οδήγησης σε δρόμο με στροφές στη νότια California, μαζί με άλλα s2k και άλλα αυτοκίνητα. Δεν είχε πάρει χαμπάρι καθόλου τον μοτοσικλετιστή, μέχρι που της έδειξα το video, και λυπάται που παρά λίγο να τον χτυπήσει».

Η λύπη βέβαια δεν αρκεί, χρειάζεται περισσότερη προσοχή – για να μην πούμε πως τέτοια αυτοκίνητα χρειάζονται και χέρια…

Και μια που το έφερε η συζήτηση, ο Redditor λέει ότι το S2000 δεν αξίζει να επισκευαστεί…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube