Αγέλη σκύλων διαλύει Corolla! [video]

Αγέλη σκύλων διαλύει Corolla! [video]

Ένα κοπάδι από 8 αδέσποτα σκυλιά διαλύει μια παρκαρισμένη Toyota Corolla στην Τουρκία.

Η απρόκλητη επίθεση έγινε νύχτα στη Sakarya, αρκετά κοντά στην Κωνσταντινούπολη, και το θύμα ήταν η Corolla ενός μηχανικού αυτοκινήτων ονόματι Cem Acar (Τζεμ Ατζάρ).

Ο Acar βρήκε το πρωί διαλυμένο το αυτοκίνητό του και κάλεσε την αστυνομία νομίζοντας πως επρόκειτο για απόπειρα κλοπής. Όμως τα πλάνα από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος έδειξαν ότι οι υπαίτιοι δεν θα ήταν δυνατόν να κληθούν σε ανάκριση…

Σύμφωνα με την περιγραφή στο video, η ζημιά θα κοστίσει σχεδόν 1.500 ευρώ και είναι ευτύχημα που ο Acar είναι μηχανικός και θα γλιτώσει τα εργατικά, αφού είναι μάλλον απίθανο να έχει ασφαλίσει το αυτοκίνητο για επιθέσεις από άγρια ζώα.

Έχει κυκλοφορήσει παλιότερα στο διαδίκτυο video που έδειχνε μια τίγρη να κάνει το ίδιο πράγμα σε αυτοκίνητο, και τα αδέσποτα σκυλιά, όταν σχηματίζουν αγέλη στους δρόμους, είναι κι αυτά άγρια ζώα.

Η επιθετική συμπεριφορά τους μπορεί να οφειλόταν στο ότι κάποιος άλλος σκύλος ίσως να είχε «σημαδέψει» το αυτοκίνητο. Μπορεί και να κρυβόταν μέσα στο χώρο του κινητήρα κάποια γάτα ή άλλο ζώο, αναζητώντας λίγη ζέστη μέσα στη νυχτερινή παγωνιά. Ίσως γι’ αυτό ένας από τους σκύλους βάζει το κεφάλι του μέσα στην τρύπα που άνοιξε όταν τράβηξαν και ξεκόλλησαν ένα από τα φανάρια του αυτοκινήτου.

Η Τουρκία είχε από παλιά πρόβλημα με αγέλες αδέσποτων σκύλων που γίνονταν επικίνδυνοι. Έτσι το 1911 οι Αρχές της Πόλης τους μάζεψαν όλους από τους δρόμους και τους μετέφεραν στο ακατοίκητο νησάκι Οξειά των Πριγκηπονήσων όπου τους άφησαν στην τύχη τους και άρχισαν να τρώνε ο ένας τον άλλο. Έγινε παγκόσμια κατακραυγή, αλλά αυτό που έκανε τις Αρχές να ξαναφέρουν τους σκύλους στην Πόλη ήταν ένας σεισμός που εξελήφθη ως οργή του Αλάχ για την πράξη τους!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube