38 Lamborghini σε καταφύγιο για να σωθούν από τον τυφώνα Matthew [video]

38 Lamborghini σε καταφύγιο για να σωθούν από τον τυφώνα Matthew [video]

Δείτε πως στρίμωξαν 38 Lambos και μερικά ακόμη supercars για να τα σώσουν από τον τυφώνα Matthew που έπληξε την πολιτεία της Florida πριν λίγες μέρες.

Στο video βλέπουμε την έκθεση της Lamborghini στο Palm Beach της Florida. Στο πρόσφατο πέρασμα του τυφώνα Matthew από την περιοχή, λειτούργησε σαν καταφύγιο για δεκάδες αυτοκίνητα πελατών.

Δείτε ακόμη Δοκιμάζουμε Lamborghini Aventador Roadster [video]

Και όταν λέμε «αυτοκίνητα», δεν εννοούμε ότι και ότι… Στην εικόνα διακρίνεται μία Huracan μωβ χρώματος, το ίδιο με αυτό που η Lamborghini είχε χρησιμοποιήσει στην επετειακή Diablo για τα 30 χρόνια της μάρκας. Μια Aventador είναι πάνω σε ένα δικόλωνο. Και πιο δίπλα ένα ζευγάρι Countach. Εκτός από τις Lambo, στο καταφύγιο βρήκαν θέση μια Ferrari, μία Aston Martin, ένα Audi R8 και άλλα.

Δείτε ακόμη Δοκιμάζουμε το Audi R8 στη πίστα των Σερρών [video]

Στις εικόνες που παρακολουθούμε ο κίνδυνος έχει περάσει και οι εργαζόμενοι της αντιπροσωπείας ξεπακετάρουν προσεκτικά το πολύτιμο περιεχόμενο δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ ο συνολικός αριθμός πρέπει να ξεπερνά τα 40 αυτοκίνητα. Για να χωρέσουν όλα αυτά, ήταν παρκαρισμένα σε απόσταση ελάχιστων χιλιοστών. Τόσο κοντά που θα αρκούσε ένας όχι και τόσο δυνατός σεισμός για να προκαλέσει μικροσυγκρούσεις μεταξύ τους.

Πηγή Autoevolution

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube