18χρονος ξεφεύγει από την αστυνομία, παρά ένα τουμπάρισμα! [video]

18χρονος ξεφεύγει από την αστυνομία, παρά ένα τουμπάρισμα! [video]

Τίποτε δεν έδειχνε να τον σταματά, ούτε οι τούμπες που έκανε. Συνέχισε απτόητος μέχρι που τα έπαιξε το αυτοκίνητο.

Ένας ύποπτος στη Ν. Καρολίνα των ΗΠΑ ήταν τόσο αποφασισμένος να ξεφύγει από την αστυνομία που δεν τον σταμάτησε ούτε ένα τουμπάρισμα.

Την περασμένη Παρασκευή, ο σερίφης της Κομητείας Kershaw κυνηγούσε τον 18χρονο Malik Deshai Shoulders, νύχτα, με ταχύτητες μέχρι και 170 km/h. Ο σερίφης είχε επιχειρήσει να σταματήσει τον  νεαρό, αλλά αυτός πάτησε γκάζι για να ξεφύγει.

Όμως, στην έξοδο του αυτοκινητόδρομου Interstate 20, ο Shoulders έχασε τον έλεγχο του σεντάν του πάνω στη στροφή και βγήκε από το δρόμο κάνοντας κάμποσες τούμπες. Οι τούμπες δεν απαθανατίστηκαν από την κάμερα στο ταμπλό του περιπολικού, αλλά στο video βλέπουμε ξαφνικά το σεντάν να βγαίνει από τα χωράφια, ακριβώς μπροστά στο περιπολικό, και να συνεχίζει να τρέχει για να ξεφύγει, παρά τις ορατές ζημιές.

Οι ζημιές δεν εμπόδισαν τον νεαρό να απομακρυνθεί για δύο ακόμα λεπτά. Και ίσως να ξέφευγε αν δεν αναγκαζόταν να σταματήσει κοντά σε ένα βενζινάδικο καθώς το σεντάν του είχε τυλιχτεί σε καπνούς από καμένα λάδια ή/και ατμούς από το ψυγείο.

Ο Shoulders συνελήφθη και είπε ότι αποπειράθηκε να διαφύγει επειδή δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και είχε και μαριχουάνα μέσα στο αυτοκίνητο. Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για υπέρβαση ορίου ταχύτητας κατά 40 km/h, μη κατοχή άδειας οδήγησης, κατοχή ναρκωτικών και άρνηση να σταματήσει για έλεγχο από την αστυνομία.

[Πηγή: WLTX19 news]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube