15χρονος «ντύνει» μια F12 Berlinetta με Louis Vuitton [video]

15χρονος «ντύνει» μια F12 Berlinetta με Louis Vuitton [video]

Ένας πιτσιρικάς 15 χρονών, από το Dubai, ραπάρισε τη Ferrari F12 Berlinetta ιδιοκτησίας του σε μοτίβο Louis Vuitton.

Εσείς τι κάνατε όταν ήσασταν 15 χρονών. Άσε για τους 50+, μην πείτε. Ξέρω! Κλέβατε το αυτοκίνητο του «μπαμπά» και κατεβαίνατε κατηφοριές με ξύλινο «semi-truck» με ρόδες-ρουλμάν.

Ό,τι όμως ακραίο και προχωρημένο να κάνατε, το πιθανότερο είναι να μην έχετε τη δική σας Ferrari. Όπως για παράδειγμα, ο Κουβεϊτιανός πιτσιρικάς της ιστορίας μας. Το όνομά του είναι Rashed Belhasa ή «Money Kicks» στο YouTube και είναι γιος του Ahmed Saif Belhasa, ενός μεγιστάνα των κατασκευών που η περιουσία του πιστεύεται ότι ξεπερνά τα $2,1 δισ.

Οπότε όταν έχεις μια τέτοια αυτοκρατορία να απλώνεται εμπρός στα πόδια σου, το να κάνεις πραγματικότητα ένα τέτοιο καπρίτσιο του γιού σου είναι όπως ένας τυπικός μεσοαστός μπαμπάς να αγοράζει στο γιό του ποδήλατο. Έτσι λοιπόν ο Ahmed αγόρασε στο Rashed μια Ferrari F12 Berlinetta, της οποίας όμως το κίτρινο, εργοστασιακό χρώμα της δεν ήταν και πολύ του γούστου του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Μια GTC4Lusso για να βγάλουν σπυριά οι execs του Maranello

Είδε και απόειδε ο Rashed, πήγε λοιπόν μια και δυο στον τοπικό μεμβρανά που του κάλυψε την F12 με μια πολύ σπέσιαλ μεμβράνη Louis Vuitton. Και για να απαθανατίσει την ιστορική αυτή στιγμή, ο Rashed βιντεοσκόπησε το θέμα και το ποστάρισε online, ανεβάζοντας τα views, μέχρι τη στιγμή που συνεγράφη το πόνημα αυτό, στα σχεδόν δύο εκατομμύρια.

Ωστόσο, καθώς ο Rashed είναι μόλις 15 και δεν του επιτρέπεται να πάρει ακόμη δίπλωμα οδήγησης, έχει προσλάβει οδηγό για να χαρεί το αυτοκίνητό του.

Το χούι του Rashed δεν περιορίζεται στα ακριβά αυτοκίνητα και στις εξωτικές διακοπές, αλλά περιλαμβάνει και συναντήσεις με διασημότητες, από μουσικούς μέχρι ποδοσφαιριστές, τις οποίες, χάνοντας δύο λεπτά από τη ζωή σας, μπορείτε να δείτε στο λογαριασμό του στο Instagram.

Θα ξεράσω!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube