Formula 1: Θα αλλάξουν θέσεις οι Hamilton και Vettel;

Formula 1: Θα αλλάξουν θέσεις οι Hamilton και Vettel;

Ο επικεφαλής της Mercedes, Toto Wolff, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πάρει τον Vettel και ο Hamilton να πάει στη Ferrari.

Σχόλια του Wolff σε εφημερίδες δείχνουν πως μια τέτοια, συναρπαστική αλλαγή θέσεων θα μπορούσε να είναι πιθανή. 

Ο ίδιος ο επικεφαλής της Mercedes F1 δεν αποκλείει το να πάρει στην ομάδα έναν Γερμανό οδηγό. Κι ο πιο προβεβλημένος Γερμανός στη Formula 1 είναι ο Sebastian Vettel.

«Είμαι φίλος της οικογένειας Vettel», παραδέχτηκε ο Wolff στην εφημερίδα Bild am Sonntag. «Ο Sebastian είναι κάποιος στον οποίο έχω τεράστιο σεβασμό, ως οδηγό και ως άνθρωπο. Ποιος ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον».

Κατά τον Wolff, ένας Γερμανός οδηγός θα ταίριαζε ιδανικά με το brand της Mercedes: «Είμαστε γερμανική εταιρεία. Η Γερμανία είναι η δική μας αγορά και το σπίτι της φίρμας μας. Σε κάποιο χρονικό σημείο αποφασίσαμε να βάλουμε τους κατά το δυνατόν καλύτερους οδηγούς στα μονοθέσιά μας, χωρίς κανένα συμβιβασμό. Όμως, αν ένας Γερμανός είναι σε αυτό το επίπεδο και είναι διαθέσιμος, θα ήταν ωραίο».

Από την άλλη, ο Wolff υπαινίσσεται ότι ο Lewis Hamilton θα μπορούσε να δελεαστεί από τη Ferrari:

«Μιλήσαμε ανοιχτά γι’ αυτό όταν υπογράψαμε το τελευταίο μας συμβόλαιο», δήλωσε στην ιταλική Gazzetta dello Sport. «Η Ferrari είναι η ομάδα με το υψηλότερο γόητρο στην F1 και κάθε οδηγός ονειρεύεται να κερδίσει ένα πρωτάθλημα με αυτήν. Το καταλαβαίνω πολύ καλά. Από την άλλη, η Mercedes έχει ένα σπουδαίο αφήγημα κι έχουμε αναστήσει τις δόξες του παρελθόντος – κάτι για το οποίο ο Lewis είναι περήφανος. Κανείς δεν γνωρίζει το μέλλον. Προσωπικά, εύχομαι να ολοκληρώσει την καριέρα του κερδίζοντας κι άλλους τίτλους με εμάς. Όμως ξέρω ότι όλοι ποθούν να φορέσουν κόκκινα».

[Πηγή: F1-fansite.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube