Ξεκινάει το Jeep Winter Tour 2018

Ξεκινάει το Jeep Winter Tour 2018

Η Jeep προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν τις δυνατότητες των Renegade και Compass σε δύσκολες εκτός δρόμου συνθήκες στον Παρνασσό.

Το γνωστό πλέον Jeep Camp στο Λιβάδι της Αράχωβας ανανεώθηκε για το 2018, προκειμένου να γίνει ακόμα πιο απαιτητικό.

Σημαντικό νέο είναι ότι εφέτος υπάρχει και το νέο Compass διαθέσιμο για δοκιμαστική οδήγηση, πλάι στο Renegade που εξακολουθεί να δίνει το παρόν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Jeep Compass 2.0 MultiJet 140 PS AWD Auto

Η διαδρομή περιλαμβάνει περάσματα από βαθιά λάσπη, μια «σκακιέρα» όπου μόνο οι τρεις ή και οι δύο τροχοί του αυτοκινήτου έχουν επαφή με το έδαφος, μεγάλες κλίσεις για ανέβασμα ή κατέβασμα και πολύ βραχώδες τερέν. Το τελευταίο είναι στην ουσία μια προσομοίωση της κροκάλας που συναντάς διασχίζοντας ένα ποτάμι.

Οι παραπάνω δοκιμασίες δεν είναι εύκολες και προφανώς έχουν σκοπό να αποδείξουν πως και τα δύο μικρότερα Jeep είναι πιστά στο ρητό της εταιρείας: «Go Anywhere Do Anything».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Jeep Renegade 1.6 MTJ

Οι επισκέπτες ξεκινούν την εμπειρία τους από τη βάση της Jeep που διαθέτει το δικό της χώρο στάθμευσης. Από εκεί οδηγούνται στο χώρο του Jeep Camp, όπου με την καθοδήγηση του εξειδικευμένου προσωπικού της εταιρείας βιώνουν την εκτός δρόμου οδήγηση με ασφάλεια και τις απαραίτητες συμβουλές όπου και όταν χρειάζονται.

Το Jeep Winter Tour 2018 λειτουργεί τα Σάββατα, τις Κυριακές και τις αργίες, και για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αριθμό 6936532754.

[Πηγή: Jeep]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube