Τραγικό δυστύχημα στα Τρίκαλα με θύμα τον σχεδιαστή του Korres Project 4

Τραγικό δυστύχημα στα Τρίκαλα με θύμα τον σχεδιαστή του Korres Project 4

Ο Κωνσταντίνος Μαλανδρίνος έφυγε άδικα στα 51 του χρόνια

Το Korres Project 4 είναι ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο που έχει κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από ελληνικά μυαλά και χέρια.
 
Ο Δημήτρης Κορρές έχει καταφέρει να σχεδιάσει μια διάταξη ανάρτησης που δίνει ελευθερία άρθρωσης μεγαλύτερη από των καλύτερων οχημάτων εκτός δρόμου και κράτημα αντίστοιχο σπορ αυτοκινήτων στην άσφαλτο. Τα ελατήρια, που δεν φαίνονται πουθενά, είναι κρυμμένα πίσω από τα πλαϊνά μαρσπιέ, ενώ η συμπίεση κάθε τροχού μεταφέρεται ως δύναμη έκτασης στον διαγωνίως απέναντι. Ούτε τα αμορτισέρ δεν είναι συμβατικά, αφού λειτουργούν εντελώς διαφορετικά απ’ ότι έχουμε συνηθίσει.
 
 
Υπεύθυνος για τον εξωτερικό σχεδιασμό του πρωτότυπου ήταν ο Κωνσταντίνος Μαλανδρίνος, ο οποίος δυστυχώς, το Σάββατο το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή σε ένα τραγικό δυστύχημα στα Τρίκαλα. 
 
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr το περιστατικό συνέβη στις 08:30 το πρωί όταν και περνούσε από τη φυλασσόμενη διάβαση, επί του περιφερειακού Τρικάλων-Πύλης το τρένο. Παρά το ότι οι μπάρες είχαν ήδη κατεβεί κάτω από συνθήκες οι οποίες ερευνώνται από την αστυνομία, Ι.Χ. αυτοκίνητο (λευκό Alfa Romeo) βρέθηκε πάνω στις γραμμές και μπροστά στο τρένο.
 
 
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και το όχημα παρασύρθηκε σε απόσταση 200 μέτρων, μέχρι να μπορέσει η αμαξοστοιχία να σταματήσει. Από την άμορφη μάζα του οχήματος ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός του, από άντρες της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube