Κερδίστε 10 δωρεάν προσκλήσεις για την έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ CWMFX 2014»

Κερδίστε 10 δωρεάν προσκλήσεις για την έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ CWMFX 2014»

Πάρτε μέρος στην κλήρωση και κερδίστε 10 προσκλήσεις για την έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ CWMFX 2014» που θα ανοίξει τις πύλες της το Σάββατο 25 Οκτωβρίου και θα παραμείνει ανοιχτή έως και την Κυριακή 2 Νοεμβρίου.

Το drive.gr προσφέρει στους αναγνώστες του ΔΕΚΑ προσκλήσεις για την Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑUΤΟΚΙΝΗΣΗ CWMFX 2014» που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) από τις 25 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου 2014.

Ο στόχος των διοργανωτών της «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ CWMFX 2014» είναι να καλύψουν όλες τις ανάγκες για την ενημέρωση του κοινού δίνοντας έμφαση στις νέες τεχνολογίες που αφορούν ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα, την αεριοκίνηση, όπως επίσης και θέματα After Sales.

Παράλληλα, θα υπάρξουν και εκδηλώσεις, όπως συνέδρια, ημερίδες και Test Drive, που θα πραγματοποιηθούν στους εξωτερικούς χώρους της έκθεσης από την εταιρία Promauto.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή 15:00- 21:00, Σάββατο και Κυριακή 10:00 το πρωί έως 21:00 το βράδυ, ενώ την 28η Οκτωβρίου θα λειτουργεί από τις 11:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ.

Οι 10 τυχεροί που θα προκύψουν από την κλήρωση θα ανακοινωθούν την Παρασκευή το μεσημέρι, με σχετική ανάρτηση στο drive.gr και τα social media. Η παραλαβή των προσκλήσεων θα γίνει από τα γραφεία μας και οι τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν την έκθεση την ημέρα και ώρα της αρεσκείας τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο site της έκθεσης.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube