SURVIVOR: Το Peugeot 3008 στον Άγιο Δομίνικο

SURVIVOR: Το Peugeot 3008 στον Άγιο Δομίνικο

Ένα διαφορετικό έπαθλο για τους πρωταγωνιστές του δημοφιλούς παιχνιδιού

Στην μακρόχρονη ιστορία της Peugeot, τα αυτοκίνητά της έχουν διασχίσει ολόκληρο τον πλανήτη και έχουν κατακτήσει τα πιο δύσκολα εδάφη. Τώρα ήρθε η σειρά του SUV Peugeot 3008, του Aυτοκινήτου-Survivor, να κατακτήσει και τη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου!
 
Ύστερα από ένα εντυπωσιακό ταξίδι 9.000 χιλιομέτρων ανάμεσα σε αφιλόξενους προορισμούς, το Peugeot 3008 έφτασε στην ζούγκλα που γυρίζεται το δημοφιλές παιχνίδι Survivor. Οι άνθρωποι της παραγωγής του Survivor αναζητούσαν ένα πολύ ξεχωριστό όχημα. Έπρεπε να είναι ικανό να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός απόλυτα αφιλόξενου terrain και συγχρόνως τόσο εξελιγμένο ώστε να παρέχει κορυφαίες ανέσεις για τους επιβάτες ενώ παράλληλα να μην μολύνει το καταπράσινο φυσικό περιβάλλον. 
 
Η επιλογή του SUV Peugeot 3008 με τον diesel κινητήρα 1.6L Blue HDI 120 ίππων ήταν μονόδρομος. Με εκπομπές CO2 111g/km και κατανάλωση μόλις 4.3l/100km, απίστευτους χώρους και με το εξελιγμένο σύστημα πρόσφυσης Grip Control το οποίο επιτρέπει την άνετη κίνησή του σε κάθε τύπο εδάφους, το SUV της Peugeot καλύπτει  κάθε ανάγκη. 
 
Το Peugeot 3008, το αυτοκίνητο Survivor, που έχει κατακτήσει ειδικούς και οδηγούς σε όλη την Ευρώπη και κατέχει τον τίτλο του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2017», βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο με τη συμβολή της Ελληνικής Αντιπροσωπείας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube