Στην Ελλάδα οι μοτοσικλέτες Indian και Victory

Στην Ελλάδα οι μοτοσικλέτες Indian και Victory

Η αμερικανική κουλτούρα στους δύο τροχούς βρήκε δύο ακόμη εκφραστές της στην ελληνική αντιπροσώπευσή της.

Η κουλτούρα των ΗΠΑ σε ό,τι αφορά στους δύο τροχούς είναι εντελώς διαφορετική από αυτήν της Ευρώπης. Ως εκ τούτου λοιπόν και τα προϊόντα που την εκφράζουν είναι διαφορετικά.

Έτσι, οι λάτρεις αυτής της κουλτούρα και του συγκεκριμένου τρόπου ζωής θα έχουν τώρα στη διάθεσή τους το ολοκαίνουργιο κατάστημα στη λ. Κηφισίας 171 στο Μαρούσι (τηλ.: 211 012 49 04), όπου εδρεύει η αντιπροσωπεία της Indian Μotorcycles και της Victory.

Εκεί θα δουν από κοντά τα μοντέλα της Ιndian, όπως το Chief Classic, Chief Vintage, Chieftain και Roadmaster, με κοινό χαρακτηριστικό τον κινητήρα των 111 κυβικών ιντσών (είπαμε αμερικανική κουλτούρα και άρα και αμερικανικές μονάδες μέτρησης…), ενώ σύντομα θα έρθει και η μικρότερη Scout με κινητήρα των 69 κυβικών ιντσών. 

Την ίδια στιγμή η Victory θα έχει μοντέλα όπως τα Vegas, Judge, Gunner, Highball, Jackpot, Cross Country, Vision, Tour και Magnum

H Indian είναι μία ιστορική εταιρεία που κατασκεύασε την πρώτη της μοτοσικλέτα το 1901 και αποτελούσε διαχρονικά τον μεγάλο αντίπαλο της Harley Davidson. H Victory συγκριτικά είναι μία πολύ πιο νέα εταιρεία, αλλά στα 16 χρόνια της ιστορίας της έχει καταφέρει να διακριθεί για την ποιότητα και τις ικανότητες των δημιουργιών της. Και οι δύο μάρκες ανήκουν στο γκρούπ της Polaris από το 2011.

Και οι δύο ξεχωρίζουν για τη ρετρό αισθητική τους που όμως δεν έχει να κάνει με την τεχνολογία που ενσωματώνουν αφού αυτή είναι και προηγμένη και σύγχρονη.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube