Snow Invasion: Ντριφτάροντας ως τα 1.850 m [video]

Snow Invasion: Ντριφτάροντας ως τα 1.850 m [video]

Το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, στα 1.850 m, δεν είναι ακριβώς το τερέν στο οποίο θα περίμενες να δεις ένα ντριφτάδικο Nissan Silvia.

Στη λίστα με τα πιο ασυνήθιστα αυτοκίνητα που μπορεί να πετύχει κάποιος σε ένα χιονοδρομικό κέντρο, μαζί με τη Ferrari F40 του Ιάπωνα Takeshi Kimura [video], υπολογίστε και ένα ελληνικό Nissan Silvia.

Δεν πρόκειται για ένα απλό Nissan Silvia S13 δρόμου, αλλά για ένα αγωνιστικό φτιαγμένο για drift, από την ZFGarage. Είναι μάλιστα ένα Sil80 (sileighty), δηλαδή ένα 180SX (ή 200SX, στην Ελλάδα), με εμπρός μέρος από το Silvia της ίδιας εποχής. To αυτοκίνητο φοράει χειμερινά λάστιχα, και στο τιμόνι του κάθεται ο οδηγός της ομάδας, Alberto Zakar. Ο οποίος φορτώνει στην οροφή το snowboard του και βάζει σκοπό να φτάσει στα 1.850 m του χιονοδρομικού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Με μονοθέσιο στο χιονισμένο Nürburgring [video]

Στον δρόμο βρίσκει και άλλον έναν snowboarder που κάνει οτοστόπ, και αποφασίζει να τον πάρει μαζί. Όχι… μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά από πίσω, δεμένο με σκοινί! Δείτε παρακάτω το όμορφο video, το οποίο σκηνοθέτησε ο Steve Ketner.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube