Ολοκληρωμένη εμπειρία Jaguar Land Rover

Ολοκληρωμένη εμπειρία Jaguar Land Rover

Πολυτέλεια που εντυπωσιάζει στις νέες εγκαταστάσεις της Τζώρτζης Α.Ε.

Η εταιρεία Τζώρτζης Α.Ε, μέλος του επίσημου δικτύου εμπόρων και επισκευαστών Jaguar και Land Rover στην Ελλάδα, ανακαίνισε πλήρως τις εγκαταστάσεις της στη λεωφόρο Λαυρίου 99 (Σταυρός Αγ. Παρασκευής) και σας περιμένει για να γνωρίσετε όλη την γκάμα των εμβληματικών βρετανικών μοντέλων από κοντά.

Η καθολική ανακαίνιση έγινε σύμφωνα με το νέο παγκόσμιο πρότυπο της Jaguar Land Rover και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Στις νέες, πολυτελείς εγκαταστάσεις της εταιρείας, λειτουργεί έκθεση με όλη την γκάμα των μοντέλων Jaguar και Land Rover, υπάρχει ένας υπερσύγχρονος χώρος service για τη συντήρηση του αυτοκίνητου σας και ένας άνετος χώρος αναμονής για να περνά ευχάριστα η ώρα, καθώς περιμένετε το αυτοκίνητό σας.

Επιπλέον, υπάρχει και ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος για να δείτε και να επιλέξετε τα αγαπημένα και χρήσιμα αξεσουάρ για εσάς και το αυτοκίνητό σας, από τη συλλογή των Official Jaguar Land Rover Accessories.

Για τους τυχερούς μελλοντικούς ιδιοκτήτες ενός μοντέλου της Jaguar ή της Land Rover υπάρχει και ένας ειδικός «Private» χώρος, στον οποίο γίνεται η παράδοση του αυτοκίνητου σας από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας και μακριά από αδιάκριτα μάτια.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα www.tzortzis.com.gr ή να καλέσετε στα τηλέφωνα 210 6047 477 και 210 6048 849.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube