Ο... κάφρος της πλατείας Συντάγματος

Ο... κάφρος της πλατείας Συντάγματος

Δείτε πού πήγε να παρκάρει και πώς τον «τσάκωσαν» οι δαγκάνες του Καμίνη

 
Ο δήμος Αθηναίων το είχε ανακοινώσει: Όποιοι παρκάρουν παράνομα και εμποδίζουν αμφανώς και προκλητικά την κυκλοφορία θα βρίσκουν το αυτοκίνητό τους ακινητοποιημένο από ειδικές δαγκάνες. 
 
Όμως ο συγκεκριμένος οδηγός της φωτογραφίας φαίνεται πως το παράκανε. Όχι μόνον καβάλησε όλη την πλατεία Συντάγματος αλλά πήγε και πάρκαρε δίπλα στην έξοδο του Μετρό.
Φυσικό ήταν λοιπόν να επέμβει η... δαγκάνα του νόμου!
 
Τη φωτογραφία ανέβασε ο ίδιος ο δήμαρχος στο twitter σχολιάζοντας πώς «η πραγματικότητα μερικές φορές υπερβαίνει τη φαντασία».
 
Ο οδηγός, ο οποίος διαπιστώνει ότι το αυτοκίνητό του έχει ακινητοποιηθεί από τις δαγκάνες οφείλει να πληρώσει εντός της ημέρας το πρόστιμο που του έχει επιβληθεί βάσει του ΚΟΚ από τα αρμόδια όργανα, προκειμένου να το επανακτήσει.
 
Εάν δεν το πράξει, τότε το όχημα μεταφέρεται με γερανό της Αστυνομίας σε ιδιωτικό πάρκινγκ και τα έξοδα μεταφοράς και φύλαξης που ανέρχονται σε περίπου 100 ευρώ επιβαρύνουν τον ίδιο.
 
Στο όχημα τοποθετείται ενημερωτικό φυλλάδιο του δήμου Αθηναίων με όλες τις οδηγίες χρηστικού περιεχομένου, (πού μπορεί να αποταθεί προκειμένου να καταβάλει το αντίτιμο της κλήσης και τα τηλέφωνα επικοινωνίας για επιπλέον πληροφορίες).

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube