Το νέο τεύχος του DRIVE στα περίπτερα, την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου

Το νέο τεύχος του DRIVE στα περίπτερα, την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου

Πρέπει να το πιάσετε στα χέρια σας το νέο τεύχος του DRIVE, να το ξεφυλλίσετε. Καλό το internet, αλλά θα νιώσετε τη μαγεία του καλού περιοδικού να επιστρέφει.

Το νέο τεύχος του DRIVE στα περίπτερα, την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου. Με θεματάρες. Και επειδή το ζητήσατε εσείς και ο φωτογράφος μας, Θανάσης Κουτσογιάννης, δώσαμε στο περιοδικό σας περισσότερες σελίδες και πολύ καλή ποιότητα χαρτιού που αναδεικνύει τις υπέροχες εικόνες. Πρέπει να το πιάσετε στα χέρια σας, να το ξεφυλλίσετε. Καλό το internet, αλλά θα νιώσετε τη μαγεία του καλού περιοδικού να επιστρέφει.

Το DRIVE Story του μήνα είναι ο Γύρος της Κορσικής με τη McLaren 570 GT. Μπορεί να είναι ένα αυτοκίνητο Μεγάλου Τουρισμού, αλλά μπορεί να ταξιδεύει σε ρυθμούς Group Β. Ό,τι καλύτερο λοιπόν για ένα διήμερο σχεδόν non stop οδήγησης στις μαγικές διαδρομές του Ράλι των 10.000 στροφών. Ακόμη… Σιγά που θα χάναμε την ευκαιρία. Μεταφέρουμε τις πρώτες οδηγικές εντυπώσεις από την Porsche 911 GT2 RS, το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής στο Nurburgring, για να ξέρουμε για τι μιλάμε.

Στα πιο ενδιαφέροντα για την αγορά μας, ο Κλεάνθης δοκιμάζει και αναλύει μέχρι την τελευταία βίδα το νέο VW Polo 1.0 TSI. Ο Αλέξης διαπιστώνει πόσο GTI είναι το νέο MINI John Cooper Works Clubman ALL4 και o Παναγιώτης στρίβει το ζωηρό Ford Fiesta ST-Line  με χιλιάρι μοτέρ και 140 άλογα. Ο Χρήστος λέει ότι η 530e είναι μια αυθεντική σπορ μπερλίνα BMW, παρότι υβριδική. Η κατηγορία των SUV-crossover έχει επίσης την τιμητική της. Το Nissan Qashqai, το αυτοκίνητο που δημιούργησε την κατηγορία, να ξανασυστήνεται. Δοκιμάσαμε τα νέα Skoda Karoq και VW T-Roc, δύο νέα SUV που θα πρωταγωνιστήσουν. Αλλά και τη νέα Porsche Cayenne, το Πανευρωπαϊκό λανσάρισμα της οποίας έγινε στην Κρήτη. Πέρα από τη πολυτέλεια και την ποιότητα, πρόκειται για τεχνολογικό και μηχανολογικό θαύμα το οποίο με τις επιδόσεις και την ασφάλεια που προσφέρει αμφισβητεί ευθέως τους νόμους της Φυσικής. Τέλος, συγκρίναμε το ολοκαίνουριο Volvo XC60 με την Alfa Romeo Stelvio. Με κοινό παρονομαστή το λεπτό γούστο, προσπαθούν να γοητεύσουν τον ίδιο αγοραστή με διαφορετικό τρόπο.

Περάσαμε μια νύχτα στο Μουσείο, στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, θαυμάζοντας και φωτογραφίζοντας την υπέροχη συλλογή Ferrari για τον εορτασμό των 70 χρόνων της μάρκας. Να πάτε, οπωσδήποτε. Τις Ferrari και άλλα supercars απολαύσαμε να οδηγούνται όπως τους αρμόζει στο Speedsector Racetrack Experience. Εκεί πλέον δεν μπορείτε να πάτε, πέρασε. Αλλά ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα για να πάρετε μια ιδέα και να φροντίσετε να είστε εκεί την επόμενη φορά. Στις σελίδες των αγώνων, αναλύουμε το μέλλον των κινητήρων F1, προσπαθούμε να καθαρίσουμε από πάνω μας τη λάσπη του Ράλι Ουαλίας και να… βγάλουμε τον Αργύρη από το Speedcar Xtrem, το χωμάτινο φορμουλάκι με κινητήρα μοτοσικλέτας, ό,τι πλησιέστερο σε πραγματική πολεμική μηχανή για ράλι.

Τις καινούριες μας στήλες, τις προσέξατε; Στις πρώτες σελίδες «Οι Αριθμοί του Μήνα» και η νέα ενότητα D-FILES, την οποία αυτό το μήνα απασχολεί η στρατηγική της Opel. Και περισσότερο car culture στις τελευταίες, με την προσωπικότητα DRIVE LEGEND, το παλιό μέταλλο DRIVE CLASSIC και το ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube