Νέο τεύχος DRIVE στα περίπτερα

Νέο τεύχος DRIVE στα περίπτερα

Από την Πέμπτη 13 Απριλίου το DRIVE Μαΐου είναι στα περίπτερα. Μην το χάσετε. Είναι... Ευαγγέλιο, ό,τι πρέπει για Πάσχα.

Σαν βγεις στον πηγαιμό για το χωρίο... μην ξεχάσεις να πάρεις το DRIVE σου από το περίπτερο. "Πιέσαμε" λίγο να το έχουμε έτοιμο για το τριήμερο, ταιριάζει με την γιορτινή διάθεση.

Κεντρικό θέμα του εξωφύλλου "Το γρηγορότερο αυτοκίνητο στον κόσμο". Δεν θα υπάρξουν πολλές δοκιμές της Bugatti Chiron, μην τη χάσετε.

Στο άλλο άκρο από το απόλυτο όνειρο, τα καινούρια SEAT Ibiza, Toyota Yaris και Nissan Micra. Κάθε άλλο παρά "μικρά", τα super-mini είναι η ραχοκοκαλιά της ελληνικής αγοράς, αυτοκίνητα σημαντικά για τις εταιρίες που τα κατασκευάζουν, άμεσα συνδεδεμένα με την καθημερινότητά μας. Χαρακτηρίζονται από ευρηματική σχεδίαση, προηγμένη τεχνολογία ζωηρή οδηγική διάθεση.

Κάθε νέα γενιά του VW Golf είναι "είδηση". Η ανανεωμένη έβδομη γενιά είναι το ενδιάμεσο στάδιο, πριν το εντελώς καινούριο μοντέλο που αναμένεται το 2019. Εμπλουτισμένο με τεχνολογία ασφάλειας και ψυχαγωγίας στην καμπίνα και νέους πιο αποδοτικούς κινητήρες αναμετράται με τον ανταγωνισμό, σε ένα τετραπλό ντέρμπι αιωνίων.

Η πιο "DRIVE στιγμή" του μήνα ήταν η δοκιμή του Ford Focus RS στην πίστα των Σερρών. Το ξέραμε ότι θα μας αρέσει. Δεν φανταζόμασταν πόσο. Σε χρόνο και αίσθηση, το RS αποδείχτηκε με μια λέξη "αυτοκινητάρα", ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Μας άρεσε έτσι κι αλλιώς, τώρα το λατρεύουμε.

Στα αγωνιστικά έχουμε ένα μεγάλο αφιέρωμα στο FIA World RX, με αφορμή την πρεμιέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος rallycross. Ταξιδέψαμε στην Βαρκελώνη και ζήσαμε τον αγώνα μέσα από την Team Peugeot Hansen. Είδαμε τον ενθουσιασμό τους, μοιραστήκαμε τις προσδοκίες τους, νιώσαμε την κλιμάκωση της έντασης στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου, απολαύσαμε την φιλοξενία τους. Μιλήσαμε με τα αφεντικά της ομάδας, τον Kenneth και την Susann Hansen, τον διευθυντή της Peugeot Sport, Bruno Famin και είχαμε την χαρά μιας συνέντευξης 45 λεπτών με τον τεράστιο Sebastien Loeb.

Καλή ανάγνωση, καλή Ανάσταση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube