Νέο τεύχος DRIVE σήμερα στα περίπτερα

Νέο τεύχος DRIVE σήμερα στα περίπτερα

Το τεύχος Απριλίου του DRIVE κυκλοφόρησε σήμερα. Με ένα ταξίδι από την Giulia στην… Giulia. Και πολλά ακόμη θέματα. Μην το χάσετε.

Το τεύχος Απριλίου του DRIVE κυκλοφορεί στα περίπτερα σήμερα, Παρασκευή 17/3. Με όλα τα νέα μοντέλα, τους αγώνες και όλα εκείνα τα θέματα που καλλιεργούν αυτό που λέμε αυτοκινητική κουλτούρα.

Το εξώφυλλο κοσμεί η Alfa Romeo Giulia, την οποία οδηγούμε για πρώτη φορά σε βενζινοκίνητη έκδοση. Είναι η 2.0 turbo benzina περισσότερη Alfa σε σχέση με την ντίζελ; Είναι πιο απολαυστική στο δρόμο; Είναι πιο γρήγορη στην πίστα; Σε αυτά και πολλά ακόμη ερωτήματα απαντά η εκτεταμένη δοκιμή που αποτελεί το κεντρικό θέμα του τεύχους. Με την ευκαιρία, ανατρέχουμε στην ιστορία της μάρκας και κάνουμε ένα ταξίδι από την Giulia, στην… Giulia. Οδηγούμε 50 χρόνια ιστορίας Alfa Romeo στις πισωκίνητες σπορ μπερλίνες. Μια κατηγορία πολύ σημαντική για τη μάρκα. Όχι μόνο γιατί έχει να επιδείξει ορισμένα εξαιρετικά αυτοκίνητα, αλλά και γιατί στο πίσω κάθισμα κάποιου από αυτά έχουν μεγαλώσει και μπολιαστεί με το πάθος οι αυθεντικοί Alfisti.

Η Alfa Romeo συνεχίζει να μας απασχολεί σε αυτό το τεύχος, με κάτι εντελώς νέο αυτή τη φορά. Ο Αργύρης Τούντας δοκιμάζει το πρώτο SUV στην ιστορία της μάρκας, την πολυαναμενόμενη Stelvio. Η οποία θα βρει μπροστά της στην αγορά έναν πολύ ισχυρό παίκτη, άλλου ύφους. Το αναγνωρισμένο Audi Q5 στη δεύτερη πλέον γενιά του είναι στην Ελλάδα και ο Κλεάνθης το υποβάλλει στην δοκιμασία του Master Test.

Ένα άλλο ιδιαίτερα σημαντικό αυτοκίνητο, για την παγκόσμια αγορά και τη μάρκα που  το κατασκευάζει ήρθε και στην Ελλάδα. Η νέα BMW Σειρά 5 είναι εδώ. Διαφορετικού ύφους πλέον. Μας αρέσει αυτός ο νέος προσανατολισμός ή όχι; Ο Αλέξης Γαλανόπουλος την δοκιμάζει στην έκδοση 520d.

Διαβάστε ακόνη γιατί μας εξέπληξε ευχάριστα το Volvo V90 D5 AWD, γιατί μας φάνηκε τόσο ενδιαφέρον το ολοκαίνουριο Honda Civic 1.5 i-VTEC Turbo, αλλά και πόσο πρακτικό βρήκαμε το VW Passat 2.0 Alltrack TDI. Στην ενότητα των δοκιμών θα βρείτε επίσης το συγκριτικό Ford Kuga TDCi vs VW Tiguan 1.6 TDI, δύο δημοφιλών αυτοκινήτων του πλέον αναπτυσσόμενου τμήματος της αγοράς παγκοσμίως.

Στα «αγωνιστικά» θα χρειαστεί να ανατρέξετε λίγο πριν το πρώτο GP της νέας σεζόν F1, ο Κλεάνθης έχει ετοιμάσει ένα πλήρες και αναλυτικό preview για τις ομάδες, τα αυτοκίνητα, τους οδηγούς και τις πίστες του πρωταθλήματος. Θυμίζουμε, πρεμιέρα στη Μελβούρνη το τριήμερο 24-26 Μαρτίου. Θα πάρετε επίσης αίσθηση από την ενθουσιώδη νίκη της Toyota στον δεύτερο μόλις αγώνα της στο WRC με το Yaris, αλλά και την αγωνιώδη επικράτηση του Kris Meeke και της Citroen στο Μεξικό. Στα δικά μας, το Rotax Max Challenge 2017 άρχισε με δυνατές μάχες σε όλα τα επίπεδα, και πλούσιο θέαμα.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη. Καλή ανάγνωση

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube