Νέο DRIVE αύριο, Κυριακή 18 Νοεμβρίου, με τη REAL News

Νέο DRIVE αύριο, Κυριακή 18 Νοεμβρίου, με τη REAL News

To τεύχος #266 του DRIVE θέτει ένα απολαυστικό δίλημμα. Αύριο στο περίπτερο, με τη REAL News.

Η undercover E63 S με τους 610 ίππους και το δύο-σε-ένα σύστημα 4κίνησης,  και η σκληροπυρηνική GT R των 585 ίππων, πρωταγωνιστούν σε ένα ριμέικ του Face Off, σε προσαρμογή DRIVE. Ένα σχεδόν αγωνιστικό κουπέ, μια πολυτελής μπερλίνα υπερεπιδόσεων, μια extreme οδηγική εμπειρία.

Σαφώς επηρεασμένοι, για τη δοκιμή classic οδηγούμε μια άριστα διατηρημένη Mercedes-Benz 190 Ε 2.5 16. Και διαβάζουμε τις πρώτες εντυπώσεις των ξένων συνεργατών μας για το νέο 4θυρο κουπέ Merceds-AMG GT4 63 S.

Με δύο υπερμοντέρνα sportscars, την Jaguar F-Type P300 και το BMW i8 Roadster, απολαμβάνουμε την οδήγηση σε… ρετρό διαδρομές της ελληνικής επαρχίας. Επιστρέφοντας από τις Σέρρες και το SpeedSector Racetrack Experience, κυκλοφορούμε με το εντυπωσιακό σε εμφάνιση, τεχνολογία και ικανότητες Audi Q8 50 TDI quattro και… τραβάμε την προσοχή. Το κομψό και πολυτελές DS7 Crossback είναι το νέο γεμάτο αυτοπεποίθηση πρόσωπο της γαλλικής μάρκας. Στο Master Test, ξεψαχνίζουμε το νέο Suzuki Jimny σε άσφαλτο και χώμα. Το συγκριτικό του μήνα έχει τίτλο «Ποιος θα εκθρονήσει το Golf;», με τα νέα Ford Focus και Kia Ceed να βάζουν τα δυνατά τους. Δοκιμάζουμε ακόμη το νέο CUPRA Ateca σε κλειστή Ε.Δ. στην Ισπανία, και το νέο Honda CR-V 1.5 VTEC Turbo.

Αυτά, μεταξύ άλλων. Όπως «Οι δώδεκα στιγμές που έκριναν το πρωτάθλημα της F1», και το «Σαν να μη γέρασε μια μέρα» που αναφέρεται φυσικά στον βετεράνο Sebastien Loeb που ήρθε, είδε, νίκησε στο WRC. Ο DRIVE Legend αυτό το μήνα είναι ο θρυλικός σχεδιαστής Paul Bracq, o δημιουργός της «Παγόδας».

Ετοιμάσαμε και αυτό το τεύχος με πολύ κόπο. Και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να σας αρέσει. Καλή ανάγνωση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube