Ηλικιωμένος οδηγούσε για χιλιόμετρα ανάποδα στην Ιονία Οδό!

Ηλικιωμένος οδηγούσε για χιλιόμετρα ανάποδα στην Ιονία Οδό!

Άναυδοι έμειναν οι αστυνομικοί σε μπλόκο στον κόμβο της Ρίγανης, της Ιονίας Οδού, όταν διαπίστωσαν ότι ένα από τα οχήματα ταξίδευε μέσα στον Αυτοκινητόδρομο ανάποδα.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην Ιόνια Οδό στον κόμβο της Ρίγανης. Αστυνομικοί της Τροχαίας εντόπισαν να κινείται αντίθετα αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ηλικιωμένος.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν να ακινητοποιήσουν το όχημα. Όπως διαπιστώθηκε ο 88χρονος οδηγός πάσχει από άνοια και είχε φύγει από το σπίτι του από τα Ιωάννινα. Αυτό σημαίνει ότι ο ηλικιωμένος οδήγησε για τουλάχιστον 120 χιλιόμετρα, πριν τον σταματήσουν οι αστυνομικοί. Άγνωστο παραμένει πόσα από αυτά διένυσε ανάποδα μέσα στον αυτοκινητόδρομο. Μάλιστα οι οικείοι του είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του. Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Αμφιλοχίας, απ’ όπου τον παρέλαβαν συγγενικά του πρόσωπα και κάπου εκεί η περιπέτεια έλαβε τέλος. Ευτυχώς από τα όσα έγιναν δεν υπήρξαν ζημιές και τραυματισμοί.

Το DRIVE επικονώνησε με το Γραφείο Τύπου της Νέας Οδού, η οποία έχει αναλάβει και το έργο της Ιονίας Οδού, από το οποίο μας είπαν πως δυστυχώς τέτοια περιστατικά δεν είναι ασυνήθιστα, αφού οι κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας εντοπίζουν (και ευτυχώς στη συντριπτική πλεονότητα προλαβαίνουν) τουλάχιστον τέσσσερα με πέντε τέτοια περιστατικά το χρόνο, συνήθως με ηλικιωμένους οδηγούς.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube