"Χάρος" οδηγεί αγέρωχος στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής οδού Κορίνθου - Τριπόλεως [video]

"Χάρος" οδηγεί αγέρωχος στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής οδού Κορίνθου - Τριπόλεως [video]

Ένας ηλικιωμένος οδηγεί ένα Nissan Sunny στο αντίθετο ρεύμα της Ε.Ο. Κορίνθου - Τριπόλεως σα να μη συμβαίνει τίποτα.

Βρήκαμε στο Facebook αυτό το απίστευτο video που κατέγραψε πολίτης στην Ε.Ο. Κορίνθου - Τριπόλεως, το οποίο δείχνει κάτι απίστευτα τρομακτικό: Ένα Nissan Sunny έχει μπει στην εθνική οδό στο αντίθετο ρεύμα και κινείται σα να μη συμβαίνει τίποτα στην αριστερή λωρίδα, δίπλα στο διαχωριστικό τοιχάκι.

Κρίνοντας από το επιφώνημα του οδηγού που τραβά το video, πρέπει να πρόκειται για ηλικιωμένο. Και παρότι δεν αναφέρεται η τοποθεσία, σε επικοινωνία που είχαμε με τον πολιτη που τράβηξε το στιγμιότυπο μάθαμε ότι είναι τμήμα της Ε.Ο. Κορίνθου - Τριπόλεως, κοντά στον Ισθμό. Το video δημοσιεύτηκε στις 10/8 στο FB του ανθρώπου που το τράβηξε, ο οποίος λεέι ότι το περιστατικό συνέβη στις 8 Αυγούστου. 

Είναι πραγματικά εφιαλτικό αυτό που θα  αντίκριζαν οι οδηγοί που πήγαιναν κανονικά στην πορεία τους, βλέποντας ένα Sunny να έρχεται αντίθετα και μάλιστα στην αριστερή λωρίδα, την υποτιθέμενη "ταχείας κυκλοφορίας". Ποια είναι η σωστή αντίδραση; Από που να φύγεις για να γλιτώσεις; Πως μπορείς να εμπιστευτείς τις αντιδράσεις του εγκληματία οδηγού του Sunny όταν πλέον θα έχει αντιληφθεί το λάθος του; Αν δηλαδή το αντιληφθεί ποτέ...

Το video διαρκεί 40 δευτερόλεπτα και τα αυτοκίνητα φαίνεται ότι κινούνται με αρκετά μεγάλη ταχύτητα. Δεν είναι δηλαδή σε φάση που μόλις έχουν ξεκινήσει από διόδια, με 20-40 km/h αλλά σε πορεία με 100 km/h πάνω κάτω, ίσως και περισσότερα. Αυτό σημαίνει ότι ο Χάρος έχει ήδη διανύσει μεγάλη απόσταση στο αντίθετο ρεύμα, ενώ έτσι κι αλλιώς είναι αρκετή η απόσταση που τον βλέπουμε να διανύει στο video, πραγματικά αγέρωχος. Δεν δείχνει να έχει υποψιαστεί ότι ίσως κάτι να μην έχει γίνει σωστά, ούτε κάνει κάποια κίνηση να τραβηχτεί στην άκρη, να φρενάρει, να ανάψει έστω τα αλάρμ.

Θα θέλαμε πραγματικά να μάθουμε που και πως τελείωσε αυτός ο εφιάλτης. Ελπίζουμε να μην είχατε πουθενά αυτό το κακό συναπάντημα. Να μη σου τύχει, που λένε...


Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube