Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα σύγχρονο σύστημα συναγερμού της Viper

Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα σύγχρονο σύστημα συναγερμού της Viper

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας και κερδίστε ένα συναγερμό αυτοκινήτου Viper 3105V, προσφορά της DIRECTED Greece.

Το drive.gr και η Directed Greece, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των συναγερμών VIPER για την Ελλάδα και την Κύπρο, σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα υπερσύγχρονο αντικλεπτικό σύστημα για το αυτοκίνητό σας.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και να μπείτε στην κληρωτίδα με έπαθλο τον συναγερμό Viper 3105V.

Σχετικά με τη VIPER
Η VIPER είναι η εταιρεία με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας και απομακρυσμένης εκκίνησης για οχήματα. Χρησιμοποιεί μηχανική υψηλής ακριβείας και τεχνολογία αιχμής για να διασφαλίσει ότι εσείς θα έχετε τον έλεγχο. Τα συστήματα ασφαλείας της VIPER προσφέρουν χαρακτηριστικά και ποικιλία τα οποία μπορείτε να εμπιστευτείτε κάθε φορά.
Η VIPER δημιούργησε την κατηγορία ελέγχου οχήματος μέσω smartphone και είναι η πρωτοπόρος εταιρεία στην τεχνολογία χωρίς κλειδί με την εφαρμογή VIPER Smart Start, την οποία έχουν κατεβάσει πάνω από ένα εκατομμύριο χρήστες iPhone, Android και BlackBerry συσκευών.
Τέλος, η Viper ενσωματώνει μια πλήρη σειρά χαρακτηριστικών που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν μια ολοκληρωμένη λύση ασφάλειας για εσάς, το αυτοκίνητο και το σπίτι.
Η Directed Greece είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος Viper σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube