Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα σύγχρονο σύστημα συναγερμού της Clifford

Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα σύγχρονο σύστημα συναγερμού της Clifford

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας και κερδίστε ένα συναγερμό αυτοκινήτου Clifford 3105X, προσφορά της DIRECTED Greece.

Το drive.gr και η Directed Greece, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των συναγερμών Clifford για την Ελλάδα και την Κύπρο, σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα υπερσύγχρονο αντικλεπτικό σύστημα για το αυτοκίνητό σας.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και να μπείτε στην κληρωτίδα με έπαθλο έναν συναγερμό Clifford 3105X. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο αντικλεπτικό σύστημα που θα προστατέψει το όχημα σας με τις πιο εξελιγμένες ηλεκτρονικές τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες σήμερα, συμπεριλαμβανομένου και του αισθητήρα κραδασμού.

Ο νικητής του διαγωνισμού θα ενημερωθεί αυτόματα στο email που θα καταχωρήσει στην ηλεκτρονική φόρμα.

Σχετικά με τη Clifford
Η Clifford ιδρύθηκε το 1976 και είναι η εταιρεία που εισήγαγε τις περισσότερες καινοτομίες και πρωτοπόρα χαρακτηριστικά που διαθέτουν τα συστήματα ασφαλείας με έλεγχο από απόσταση μέχρι σήμερα. Η Clifford έχει φέρει την επανάσταση στα συστήματα ασφαλείας για οχήματα με τις πιο καινοτόμες ανακαλύψεις και εξελιγμένες ιδέες στη βιομηχανία. Πρωτοστατώντας στον αγώνα διεθνώς για την προστασία των οχημάτων, η Clifford ήταν η πρώτη εταιρεία που πιστοποιήθηκε με το βρετανικό σύστημα Thatcham. Τα τελευταία 25 χρόνια οι μηχανικοί της Clifford έχουν δημιουργήσει πέντε διακριτές γενιές απόλυτης τεχνολογίας στα συστήματα ασφαλείας οχημάτων. Τα συστήματα G5 είναι η πιο πρόσφατη από αυτές και από τα πιο προηγμένα και αξιόπιστα που δημιουργήθηκαν ποτέ από την Clifford. Η Directed είναι ο επίσημος Αντιπρόσωπος Clifford σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube