Athens Škoda Festival

Athens Škoda Festival

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, το Škoda Club Πελοποννήσου διοργανώνει εκδήλωση για τους φίλους της τσεχικής φίρμας στο Kart Speed Force, στη λ. Βάρης-Κορωπίου.

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, το Škoda Club Πελοποννήσου (skodaclub.com.gr) διοργανώνει το μεγαλύτερο event για τους λάτρεις της Škoda, εκδήλωση που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Οι φίλοι της Škoda που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ή να πάρουν μέρος στην εκδήλωση, θα πρέπει να έρθουν στο Kart Speed Force, στη λ. Βάρης-Κορωπίου. Η εκδήλωση ξεκινά στις 10:00.

Στο Athens Škoda Festival θα συμμετάσχουν αυτοκίνητα της Škoda, σύγχρονα και κλασικά, συμβατικά και αγωνιστικά. Κεντρικό αυτοκίνητο του Athens Škoda Festival θα είναι το Škoda Octavia Super του 1960 του θρυλικού οδηγού αγώνων Μηνά Βουρδουμπάκη. Το αυτοκίνητο που έχει τρέξει σε 17 Ράλι Ακρόπολις, σε δύο Ράλι στο Monte Carlo και ήταν το αυτοκίνητο που ενέπνευσε τους οργανωτές του event.

Η εκδήλωση θα καλυφθεί και τηλεοπτικά από το sportal TV, με την παρουσίαση να έχει αναλάβει ο Μάρκος Καπετανάκης, παρουσιαστής του Patras Motor Show.

Για πληροφορίες και συμμετοχές

https://www.facebook.com/events/877835432305114/

email: skodaclubpeloponnhsou@yahoo.gr

ή στο site www.skodaclub.com.gr

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube