Ανάμεσα σε δύο νησιά

Ανάμεσα σε δύο νησιά

Η ιστορία του πρώτου σύγχρονου ηλεκτρικού αυτοκινήτου από τον συνάδελφο Μιχάλη Σταυρόπουλο.

Γνωρίστε την απροσδόκητη ιστορία του πρώτου σύγχρονου ηλεκτρικού αυτοκινήτου παραγωγής στον κόσμο, που κατασκευάστηκε πριν από σαράντα χρόνια στη Σύρο μέσα από την ταινία του Μιχάλη Σταυρόπουλου.

O Μιχάλης Σταυρόπουλος έχει μακρά και ιδιαίτερα αξιόλογη θητεία στα περιοδικά αυτοκινήτου. Εδώ και πολλά χρόνια είναι Διευθυντής Σύνταξης στο περιοδικό  4Τροχοί, ενώ παλαιότερα εργάστηκε και στο Auto Motor und Sport, την χρυσή εποχή του. Είναι ένας από τους πιο αξιόλογους Έλληνες δημοσιογράφους αυτοκινήτου και απολαμβάνει της αποδοχής και αναγνώρισης σε έναν χώρο που δεν διακρίνεται για την επαγγελματική αλληλεγγύη.



Ο Μιχάλης Σταυρόπουλος είναι επίσης ένας πολύ καλός σκηνοθέτης. Αν και έχει δημιουργήσει και άλλες ταινίες στο παρελθόν, αυτή είναι προφανώς η κορυφαία στιγμή του. Η πλέον άρτια δουλειά του που συνδυάζει ιδανικά την σοβαρή και σε βάθος έρευνα που χαρακτηρίζει γενικότερα την δημοσιογραφική καριέρα του με την υψηλής αισθητικής απεικόνιση.

Η πρεμιέρα της ταινίας έγινε στην Σύρο, πατρίδα του… «πρωταγωνιστή» Enfield 8000, ενώ έχει λάβει μέρος και στο 16ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Δείτε την ταινία «Ανάμεσα σε δύο νησιά» το Σαββατοκύριακο 20 & 21/2 στον κινηματογράφο Δαναός. Η ώρα προβολής είναι 15:30.  

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube