SEMA 2016: Ford με έξι βελτιωμένα Fiesta και Focus

SEMA 2016: Ford με έξι βελτιωμένα Fiesta και Focus

Το Μπλε Οβάλ θα παρουσιαστεί στo SEMA Show 2016 με εντυπωσιακές τροποποιήσεις, εξωτερικές και μηχανολογικές, sε Fiesta και Focus.

To SEMA Show βρίσκεται μια ανάσα πριν ανοίξει τις πύλες του στο Las Vegas, την 1η Νοεμβρίου, και η Ford μας δίνει μια πρόγευση από τα έξι τροποποιημένα Fiesta ST, Focus ST και Focus RS που θα βρίσκονται στο σταντ της.

Το πρώτο χτύπημα του Μπλε Οβάλ είναι ένα widebody Fiesta ST, στο οποίο τοποθετήθηκε ένα νέο κιτ τούρμπο COBB Accessport V3 και νέο σύστημα εξάτμισης για να εκτοξεύσει την ισχύ του 1.600άρη EcoBoost. Επιπλέον, το αυτοκίνητο φορά μπλοκέ της Mountune, coilovers JRI, 6πίστονες φρένα της Wilwood, νέας σχεδίασης ζάντες και σπέσιαλ body kit και αναθεωρημένη καμπίνα.

Το επόμενο χτύπημα είναι ένα μαύρο και κόκκινο Focus ST με ρετρό διακοσμήσεις στις πόρτες, εισαγωγή αέρα της Mishimoto Performance, νέο ιντερκούλερ, κάστομ tuning, εξάτμιση Flowmaster American Thunder, coilovers και σφυρήλατες 19άρες ζάντες με λάστιχα της Continental.

Ένα δεύτερο Fiesta ST προετοιμάστηκε με πιο εκλεπτυσμένο και ραφιναρισμένο εξωτερικό ντιζάιν, αλλά και κάμποσες βελτιώσεις στον τομέα των επιδόσεων, με τοπoθετημένο ιντερκούλερ εμπρός, coilovers και ζάντες ADV.1.

Στο σταντ οι επισκέπτες θα δουν ακόμη ένα εξατομικευμένο Focus RS, βαμμένο σε γκρι χρώμα με φωτεινές πορτοκαλί διακοσμήσεις. Βέβαια, η βελτίωση επεκτείνεται και κάτω από το καπό με μεγαλύτερο τούρμπο από την BorgWarner, ιντερκούλερ, εισαγωγή φρέσκου αέρα, ψεκασμό μεθανόλης, εμπρός διαφορικό Wavetrac και μονοκόμματο ανθρακονημάτινο στροφαλοφόρο. Όπως και τα προηγούμενα, διαθέτει ανάρτηση coilover, ζάντες και επεμβάσεις στην καμπίνα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Εργοστασιακό κιτ αναβάθμισης από τη Ford για το Focus RS

Το πιο εντυπωσιακό όμως απ’ όλα τα εκθέματα είναι το πιστάδικο Focus RS από τη Roush Performance. Το μοτέρ έχει υποστεί εκτεταμένη βελτίωση και πλέον αποδίδει 500 άλογα. Το πανίσχυρο μοτέρ του συνοδεύεται από αεροδυναμικές επεμβάσεις, περιλαμβανομένης της τοποθέτησης σπλίτερ εμπρός, νέας πίσω πτέρυγας και προεκτάσεων στα μαρσπιέ, καθώς και μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα.

Τελευταίο αλλά όχι έσχατο θα είναι στο σταντ της Ford άλλο ένα Focus RS με κοσμητική επέμβαση μέσω μιας αγωνιστικής παραλλαγής και με coilovers της H&R. Το σύνολο συμπληρώνουν ζάντες O.Z Racing, εμπρός σπλίτερ και πλευρικά μαρσπιέ από την Triple R Composites.

[Πηγή Ford Performance]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube