Προσθήκη «αγριάδας» στο Audi Q3

Προσθήκη «αγριάδας» στο Audi Q3

H Audi Genuine Accessories επιχειρεί να αγριέψει λίγο το Q3 με ένα πακέτο Οffroad Style στη Wörthersee 2015.

Το Audi Q3, που ανανεώθηκε πρόσφατα, δεν είναι αυτό που θα λέγαμε ένα SUV με σκληροτράχηλη όψη, κάτι που επιχειρεί να διορθώσει η Audi Genuine Accessories με ένα πακέτο αισθητικού εξοπλισμού με έμφαση στο offroading και που παρουσιάζει στo GTi Meeting, στη Wörthersee 2015.   

Το πακέτο Οffroad Style σχεδιάστηκε για να δώσει στο SUV/crossover της Audi ένα «πιο ρωμαλέο και σπορ look». Έτσι περιλαμβάνει πιο άγριους προφυλακτήρες, ανασχεδιασμένα πλευρικά μαρσπιέ και νέες διακοσμήσεις στα φρύδια των θόλων στους τροχούς. Αυτό το Q3 διαθέτει ακόμη ανοξείδωτο πλαίσιο στις γυάλινες επιφάνειες και πρόσθετη σήμανση.

Μεταξύ των στοιχείων του εξοπλισμού που θεωρούμε σκόπιμο να αναφέρουμε τα πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι, αλλά και μια μπαγκαζιέρα οροφής σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα. Υπάρχουν επίσης δύο 10ιντσα τάμπλετ που είναι τοποθετημένα στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων, αλλά αποσπώνται για να τα παίρνεις και μαζί σου. Αυτά τα τελευταία δεν αποτελούν αναπόσπαστα στοιχεία του πακέτου εξοπλισμού και θα είναι διαθέσιμα προς παραγγελία αυτό το καλοκαίρι.

[Πηγή Audi]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube