MIAS 2016: Νέο Nissan Rogue Warrior [videos]

MIAS 2016: Νέο Nissan Rogue Warrior [videos]

Η Nissan αποκάλυψε το πρωτότυπο Rogue Warrior στο Montreal International Auto Show 2016.

To πρωτότυπο Rogue Warrior σχεδιάστηκε από τη Nissan ως ένα αυτοκίνητο που μπορεί να αντεπεξέλθει στις πιο ακραίες χειμερινές συνθήκες.

Προς τούτο εξοπλίστηκε με το σύστημα ερπυστριών Dominator από το American Track Truck. Οι ερπύστριες, που προσαρμόστηκαν από την καναδέζικη Motorsports in Action που εδρεύει στο Quebec, έχουν διαστάσεις 1,22 x 0,38 x 0,76 m.

Το πρωτότυπο crossover είναι εξοπλισμένο με custom ανάρτηση, χιονοπροφυλακτήρες στα φτερά και μεγαλύτερους θόλους τροχών. Ωστόσο, το πακέτο κινητήρα/κιβωτίου παραμένει απαράλλαχτο όπως του στοκ X-Trail ή (Rogue στην Αμερική), με σασμάν Xtronic και το στάνταρ σύστημα AWD –All Mode 4x4i.

To «χειμωνιάτικο» set-up του Rogue Warrior δίνει απόσταση από το έδαφος 58,5 cm και μπορεί να ανέβει σε κλίση 45 μοιρών σε πατημένο χιόνι. Η ανώτατη ταχύτητά του δε φτάνει τα 100 km/h.

To Nissan Rogue Warrior θα οδηγηθεί από τον πρωταθλητή του καναδικού Micra Cup 2015, Olivier Bédard, που σημείωσε: «Ειλικρινά μπορώ να πω ότι δεν ανέμενα να διασκεδάσω τόσο πολύ πίσω από το τιμόνι ενός crossover! Το Rogue Warrior είναι ένα εκπληκτικά “κτηνώδες” μηχάνημα. Η οδήγησή του σε κάνει να νιώθεις ότι μπορείς να ανταποκριθείς σε κάθε πρόκληση που βρίσκεται στο διάβα σου».

[Πηγή Motor 1]


Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube