Γιατί δεν πάει στο Παρίσι ο Sergio Marchionne;

Γιατί δεν πάει στο Παρίσι ο Sergio Marchionne;

Ο ισχυρός άνδρας της FCA ακύρωσε την παρουσία του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου

Ερωτηματικά και μπόλικα σενάρια δημιούργησε η απόφαση του Sergio Marchionne να ακυρώσει την παρουσία του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στη γαλλική πρωτεύουσα.

Είναι από τις ελάχιστες φορές που ο ισχυρός άνδρας της FCA δεν θα παραστεί σε Διεθνές σαλόνι Αυτοκινήτου και μάλιστα σε μια χρονική στιγμή που οι μάρκες που εκπροσωπεί, προεξάρχουσας της Alfa Romeo, προσπαθούν να ισχυροποιήσουν τη θέση τους στην αγορά.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Fiat Chrysler Automobiles είχε προαγραμματίσει να παραστεί σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, όπου θα βρισκόταν «αντιμέτωπος» με δεκάδες δημοσιογράφους από όλον τον κόσμο.
Ωστόσο σχεδόν στο «παρά πέντε» η FCA ανακοίνωσε πως η συνέντευξη δεν θα γίνει καθώς ο Sergio Marchionne δεν πρόκειται να πάει καθόλου στο Παρίσι.
Εκπρόσωπος της εταιρείας ερωτηθείς για τους λόγους της απουσίας του Sergio Marchionne, απέφυγε να δώσει σαφείς εξηγήσεις και είναι αυτή του η στάση που γέννησε τα ερωτηματικά και τα σενάρια για τους λόγους που οδήγησαν τον ισχυρό άνδρα της FCA να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube