Η Red Bull δεν θα «θυσιάσει» την Toro Rosso για χάρη της Honda

Η Red Bull δεν θα «θυσιάσει» την Toro Rosso για χάρη της Honda

Ο Horner επιμένει πως πρέπει να κρατηθεί μια ισορροπία με στόχο μια καλή θέση της Toro Rosso στο πρωτάθλημα.

Η Red Bull επιμένει ότι δεν θα θυσιάσει την Toro Rosso για να βοηθήσει τη Honda να αναβαθμίσει τους κινητήρες της. Αυτό θα γινόταν αν η ομάδα δεχόταν να παίρνει ποινές στη σειρά εκκίνησης για να δοκιμάζει αναβαθμίσεις στους κινητήρες αλλάζοντάς τους.

Η Honda είναι έτοιμη να παρουσιάσει περισσότερες αναβαθμίσεις στους κινητήρες της μέσα στη χρονιά αλλά αυτό θα σήμαινε τιμωρία για την Toro Rosso. Ο Christian Horner λοιπόν δηλώνει πως πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία στις επιλογές με γνώμονα την ανάγκη της ομάδας να ολοκληρώσει σε μια καλή θέση στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών.

Αυτή τη στιγμή η Toro Rosso βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης 29 βαθμούς πίσω από την McLaren, αλλά μόνο τρεις βαθμούς μπροστά από την ταχέως αναπτυσσόμενη ομάδα Sauber.

Προφανώς – λέει ο Horner – η Toro Rosso είναι ένα καλό πεδίο δοκιμών για τη Honda ενόψει και της συνεργασίας της RBR από το 2019 με τους Ιάπωνες, όμως αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει «φρένο» για τους στόχους που έχουμε για το 2018.
Εχει σημαντική αξία για την Toro Rosso η θέση που θα καταλάβει σε σχέση με τους κατασκευαστές με τους οποίους ανταγωνίζεται, κατέληξε.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube