Car Sharing: Η κυρίαρχη μορφή μετακίνησης του μέλλοντος

Car Sharing: Η κυρίαρχη μορφή μετακίνησης του μέλλοντος

Το BMW Group επενδύει και πρωτοπορεί στις υπηρεσίες Car Sharing, διαμορφώνοντας έτσι το μέλλον της προσωπικής μετακίνησης.

Για περισσότερο από μία δεκαετία, το BMW Group συνεργάζεται με μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες ενοικίασης/διαχείρισης στόλων αυτοκινήτων, προσφέροντας υπηρεσίες Car Sharing (κοινοχρησίας αυτοκινήτων).

Στόχος αυτής της υπηρεσίας είναι να προσφέρει στο ευρύ κοινό μια ευέλικτη και βιώσιμη εναλλακτική δυνατότητα μετακίνησης απέναντι στην κλασική ιδιοκτησία του μεταφορικού μέσου, και έχει ως αποτέλεσμα την μείωση του κυκλοφοριακού και των καυσαερίων στις μεγαλουπόλεις, καθώς και τον περιορισμό του κόστους χρήσης σε σχέση με ένα ιδιόκτητο αυτοκίνητο.

Σε αρκετές μεγάλες πόλεις της Ευρώπης για παράδειγμα, η BMW / BMW i και η MINI υποστηρίζουν το car sharing με ποικιλία και όγκο premium μοντέλων, με τον ενοικιαστή/χρήστη να βρίσκει αυτό που τον εξυπηρετεί.

Με ένα «κλικάρισμα» στις εφαρμογές, μπορείτε να κάνετε την κράτηση του αυτοκίνητου που επιθυμείτε, να περπατήσετε μια κοντινή απόσταση και να το χρησιμοποιήσετε σα να είναι δικό σας. Επιπλέον, η ανάπτυξη του δικτύου βοηθάει στο να μειωθεί ο χρόνος της διαδικασίας στα έως και 2 λεπτά.

Πέρα από το δίκτυο, ανάπτυξη παρουσιάζουν και οι προσφερόμενες υπηρεσίες, όπως η δυνατότητα επέκτασης της χρήσης συγκεκριμένου αυτοκινήτου, ενοικίασης του ιδιόκτητού σου BMW i και MINI όταν δεν το χρησιμοποιείς (με ότι αυτό συνεπάγεται), υπηρεσία σοφέρ κ.α.

Οι υπηρεσίες Car Sharing είναι άλλο ένα παράδειγμα της σημασίας που δίνει το BMW Group για τις νέες μορφές μετακίνησης και αποτελούν μέρος της εταιρικής στρατηγικής Number ONE NEXT, διαμορφώνοντας έτσι το μέλλον της premium προσωπικής μετακίνησης.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube