BMW ConnectedDrive, για την απόλυτη ψυχαγωγία στο αυτοκίνητο

BMW ConnectedDrive, για την απόλυτη ψυχαγωγία στο αυτοκίνητο

Η αγαπημένη σας μουσική σας ακολουθεί παντού, χάρη στις απεριόριστες δυνατότητες συνδεσιμότητας του BMW ConnectedDrive.

Έχετε σκεφτεί πόσο πιο ωραία θα ήταν η καθημερινότητα, αν οι ώρες που περνάτε στο αυτοκίνητο, αντί να σας αγχώνουν, σας χαλάρωναν; Αυτό είναι εφικτό σήμερα, χάρη στις εφαρμογές του BMW ConnectedDrive.

Η πλατφόρμα συνδεσιμότητας της BMW επιτρέπει τη σύνθεση των δικών σας μουσικών επιλογών, μέσα από τις διαθέσιμες συλλογές ή κάνοντας streaming περιεχόμενο από το smartphone ή το tablet σας. Αρκεί να συνδέσετε τη συσκευή σας μέσω της θύρας USB ή να την τοποθετήσετε στην ειδική θέση snap-in, για να απολαύσετε το περιεχόμενο που επιθυμείτε, οποιαδήποτε στιγμή, με τον χειρισμό κάθε λειτουργίας να γίνεται πλέον μέσω του συστήματος πολυμέσων του αυτοκινήτου.

Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να χρησιμοποιείτε εφαρμογές όπως το Spotify, μία από τις πιο δημοφιλείς μουσικές υπηρεσίες streaming παγκοσμίως, ή το TuneIn, το οποίο παρέχει πρόσβαση σε σχεδόν 2.000.000 podcast και 60.000 ραδιοφωνικούς σταθμούς από όλο τον κόσμο. Αντίστοιχα, με περίπου 10.000 διαθέσιμες ραδιοφωνικές εκπομπές και τη δυνατότητα αναζήτησης και οργάνωσης σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, το Stitcher σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας ραδιοφωνικό σταθμό. Η πλατφόρμα BMW ConnectedDrive προσφέρει πλήρη ενσωμάτωση και στην περίπτωση των εφαρμογών Deezer και Napster, που προσφέρουν τη δυνατότητα αποθήκευσης κομματιών για χρήση offline.



Ο οδηγός μιας BMW έχει τη δυνατότητα να ακούει ανά πάσα στιγμή ειδήσεις, μουσική ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα επιλέξει. Ο χειρισμός του συστήματος και η εναλλαγή μεταξύ των διαφορετικών πηγών είναι ευκολότερη από ποτέ. Το περιστροφικό χειριστήριο ελέγχου έχει εξελιχθεί σε iDrive Touch, για να προσφέρει και τη δυνατότητα σχεδιασμού χαρακτήρων στην επιφάνειά του. Η οθόνη του συστήματος πολυμέσων λειτουργεί επίσης με την αφή, ενώ η νεότερη γενιά του συστήματος BMW Professional προσφέρει επιπλέον τη δυνατότητα ελέγχου με χειρονομίες, γνωστή ως Gesture Control. Κινήσεις του χεριού αναγνωρίζονται από το σύστημα πολυμέσων ως εντολές. Έτσι, ο οδηγός μπορεί για παράδειγμα να ρυθμίσει την ένταση του ήχου με μια κυκλική κίνηση του δείκτη του χεριού του, στον αέρα.

Μια ακόμα δυνατότητα του BMW ConnectedDrive είναι η αποθήκευση δεδομένων για τις αγαπημένες σας μουσικές επιλογές, μαζί με στοιχεία όπως η θέση του καθίσματος, η προτιμητέα θερμοκρασία και τα δεδομένα επικοινωνίας, σε ένα USB stick. Με αυτό τον τρόπο, ο οδηγός μπορεί να έχει μαζί του τις επιλογές που προτιμάει, και να τις «ανεβάζει» στη στιγμή όχι μόνο στη δική του BMW, αλλά και σε κάποια άλλη, που δεν οδηγεί συχνά.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το BMW ConnectedDrive είναι ο πιο σύγχρονος, πιο εύχρηστος και πιο πρακτικός τρόπος να ακούτε πάντα τη μουσική που ταιριάζει σε κάθε στιγμή σας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube