Οδήγησέ τη καλή μου, είναι απλό! [video]

Οδήγησέ τη καλή μου, είναι απλό! [video]

Δείτε τι μπορεί να συμβεί αν βάλετε μια άσχετη φίλη σας να οδηγήσει για πρώτη φορά μοτοσικλέτα.

Κάτι που σε εμάς μπορεί να φαίνεται απλό, ίσως να μην είναι καθόλου απλό για έναν εντελώς άσχετο με το αντικείμενο.

Ο έξυπνος τύπος του video θεώρησε σωστό και ασφαλές να βάλει τη φίλη του πάνω στη μοτοσικλέτα του για ένα πρώτο μάθημα οδήγησης.

Καλύτερα να την έβαζε καβάλα σε ταύρο για ένα πρώτο μάθημα ροντέο.

Η κοπέλα, ακολουθώντας τις οδηγίες του, άνοιξε το γκάζι και άφησε το συμπλέκτη. Τον άφησε όμως πιο απότομα απ’ ό,τι έπρεπε, η μοτοσικλέτα πήρε φόρα και φαίνεται πως ο «καθηγητής» μας είχε βάλει τη χρήση του φρένου στο δεύτερο μάθημα.

Η μαθήτρια πανικοβλήθηκε, δεν έκλεισε το γκάζι (ίσως να το άνοιξε κιόλας) κι έπεσε κατευθείαν πάνω σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο.  Ας ελπίσουμε ότι οι σπαρακτικές της κραυγές ενώ ήταν πεσμένη στο δρόμο δεν σήμαιναν ότι τραυματίστηκε, αλλά απλά σοκαρίστηκε

Σίγουρα όμως θα τραυματίστηκε η μοτοσικλέτα, που τη βλέπουμε να συνεχίζει μόνη της και να χάνεται από το πλάνο. Ο άμυαλος ιδιοκτήτης της δεν θα έχει να πληρώσει μόνο γι’ αυτήν αλλά και για τις ζημιές που σίγουρα έκανε σε τουλάχιστον ένα αυτοκίνητο.

«Διαδώστε το video διότι μπορεί να σώσετε τη ζωή κάποιου που νομίζει ότι μπορεί απλά να καβαλήσει μια ρουκέτα σε ένα πάρκινγκ γεμάτο αυτοκίνητα και όλα να πάνε καλά», γράφει αυτός που τράβηξε το video με το κινητό του, αφού μυρίστηκε την εξέλιξη που θα είχε το μάθημα οδήγησης.

Προσυπογράφουμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αναβάτης φάντασμα ή η πρώτη αυτόνομη μοτοσικλέτα; [video]

[Πηγή: LiveLeak]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube