Ξεκίνησε η διάθεση του ανανεωμένου Suzuki Jimny

Ξεκίνησε η διάθεση του ανανεωμένου Suzuki Jimny

Το δημοφιλές Jimny ανανεώνεται και εκσυγχρονίζεται.

Η Suzuki παρουσιάζει το ανανεωμένο Jimny που ετοιμάζεται για την εμπορική του διάθεση στην Ελλάδα στις αρχές Οκτωβρίου.

Το compact 4x4 που έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο στη χώρα μας, συνεχίζει ακάθεκτο να αποτελεί την πρώτη επιλογή του οδηγού που αναζητά ένα καθαρόαιμο εκτός δρόμου αυτοκίνητο, το οποίο όμως έχει τις ανέσεις και τον εξοπλισμό που του επιτρέπει να διαπρέπει και μέσα στην πόλη.

Η Suzuki φρόντισε έτσι ώστε το θρυλικό μοντέλο της να ανανεωθεί και να εξακολουθήσει την εξαιρετική πορεία του στην αγορά, καθιστώντας το έναν αχώριστο σύντροφο για όσους το επιλέξουν. Το διαχρονικό compact 4x4 θα εξοπλίζεται με ένα ανανεωμένο, φρέσκο εσωτερικό και αναβαθμισμένο επίπεδο ασφάλειας. Η γκάμα των χρωμάτων έχει εμπλουτιστεί με τρία νέα ξεχωριστά μεταλλικά χρώματα, τα Premium Silver, Khaki και Βison Brown. Επίσης, το Jimny θα διατίθεται πλέον με νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 15’’ σε σκούρο ανθρακί χρώμα.

Το ανανεωμένο Jimny διαθέτει και νέα αναβαθμισμένο εξοπλισμό στον τομέα της ασφάλειας. Τα στοιχεία αυτά έχουν να κάνουν με την προσθήκη του ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου ευστάθειας ESC (Electronic Stability Control), που φροντίζει ώστε ο οδηγός να διατηρεί τον έλεγχο του οχήματος ακόμα και σε ολισθηρές οδικές συνθήκες, και το σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών (Tyre Pressure Monitoring System), ώστε ο οδηγός να πληροφορείται εγκαίρως σε περίπτωση απώλειας πίεσης των ελαστικών.

Στο ανανεωμένο εσωτερικό του, το Jimny διαθέτει νέου τύπου και σχεδιασμού ταπετσαρίες, ενώ αναμφίβολα αυτό που ξεχωρίζει είναι και το ολοκαίνουριο τριάκτινο τιμόνι. Ανανεωμένος σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα είναι και ο πίνακας οργάνων ο οποίος φιλοξενεί πλέον και σύστημα Gear Shift Indicator (GSI), που προτείνει στον οδηγό τις ενδεδειγμένες αλλαγές ταχυτήτων, συμβάλλοντας στην επίτευξη ακόμη μεγαλύτερης οικονομίας καυσίμου

Το ανανεωμένο Jimny θα διατίθεται στην ελληνική αγορά από τις αρχές Οκτωβρίου με την τιμή του να παραμένει στα ίδια επίπεδα με το προηγούμενο, παρά τις καινοτομίες και την εισαγωγή νέων στοιχείων. Έτσι, θα διατίθεται στην τιμή των 15.290 ευρώ, με τη χρήση του προγράμματος Easy Bonus και το όφελος απόσυρσης.

Η υπάρχουσα έκδοση θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμη, στην ιδιαίτερα προνομιακή τιμή των 13.940 ευρώ, έτσι ώστε το αγαπημένο μας Jimny να είναι προσιτό σε ακόμα περισσότερους λάτρεις της γνήσιας εκτός δρόμου αυτοκίνησης.

[Πηγή: Suzuki]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube