Toyota: Από 24.871 ευρώ το ανανεωμένο RAV4

Toyota: Από 24.871 ευρώ το ανανεωμένο RAV4

Ανακοινώθηκαν οι τιμές και οι εκδόσεις του ανανεωμένου Toyota RAV4.

Ξεκινά και στην ελληνική αγορά η διάθεση της ανανεωμένης έκδοσης της τέταρτης γενιάς του Toyota RAV4.

Πιο συγκεκριμένα, το ανανεωμένο RAV4 ξεχωρίζει από τα νέα φώτα και τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τα νέα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας και το φρεσκαρισμένο εσωτερικό με τον σύγχρονο πίνακα οργάνων και το νέο σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων Toyota Touch2.

Ανανεωμένη είναι και η γκάμα κινητήρων, που πλέον περιλαμβάνει για πρώτη φορά στην ιστορία του μοντέλου και υβριδική έκδοση. Αναλυτικότερα, η βενζινοκίνητη έκδοση είναι με τον 2.0 Valvematic που αποδίδει 151 ίππους και η πετρελαιοκίνητη με τον 2.0 D4-D των 143 ίππων. Η HSD έκδοση διαθέτει 2,5λιτρο κινητήρα βενζίνης και ηλεκτροκινητήρα, με την συνδυαστική ισχύ να φτάνει τους 197 ίππους.

Η βενζινοκίνητη έκδοση είναι τετρακίνητη και προσφέρεται είτε με χειροκίνητο, είτε με CVT αυτόματο κιβώτιο, ενώ η πετρελαιοκίνητη είναι προσθιοκίνητη και συνδυάζεται αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο. Το υβριδικό HSD προσφέρεται με CVT κιβώτιο, δικίνητο ή τετρακίνητο.

Η τιμή για τις βενζινοκίνητες εκδόσεις ξεκινά από τα 24.871 ευρώ, για τις πετρελαιοκίνητες από τα 25.363 ευρώ και για την υβριδική από τα 33.770 ευρώ.

[Πηγή: Toyota]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube