Στις εκθέσεις το νέο FIAT 500L Mirror

Στις εκθέσεις το νέο FIAT 500L Mirror

Η νέα έκδοση Mirror του 500L διαθέτει πλήρη εξοπλισμό και προσφέρεται με 5 χρόνια εγγύηση και άτοκη χρηματοδότηση.

Η έκδοση Mirror, η πιο “high-tech” έκδοση της FIAT, δημιουργήθηκε για να κάνει πιο εύκολη τη ζωή του οδηγού και των επιβατών.

Στο πλαίσιο αυτό το 500L, εμπνευσμένο από το εμβληματικό μοντέλο της FIAT, είναι σχεδιασμένο για οδηγούς με πολλές απαιτήσεις: εκτός από τον εξοπλισμό που εγγυάται απόλυτη άνεση και ασφάλεια, παρέχει τη δυνατότητα απευθείας σύνδεσης του smartphone στην οθόνη αφής μέσω του συστήματος U-connect, είναι εξαιρετικά ευρύχωρο και πρακτικό, και το ξεχωριστό του design συνδυάζει άψογα την ιταλική φινέτσα με στιλιστικές λεπτομέρειες που αντικατοπτρίζουν τον κόσμο της υψηλής τεχνολογίας.

Σχεδιασμένο με γνώμονα την πρακτικότητα και την απόλυτη ασφάλεια, το 500L Mirror δεν διαθέτει μόνο χώρους και απαράμιλλο ιταλικό στυλ, αλλά και κορυφαίο τεχνολογικό εξοπλισμό, ο οποίος προσφέρεται στον πελάτη χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, αποτελώντας την πιο value for money επιλογή της αγοράς στην κατηγορία του.

Συγκεκριμένα, ο εξοπλισμός του 500L Mirror περιλαμβάνει: σύστημα U-Connect με υψηλής ευκρίνειας έγχρωμη οθόνη αφής 7’’, σύστημα πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης και αυτόνομου φρεναρίσματος, αισθητήρες παρκαρίσματος, αισθητήρες βροχής, προβολείς ομίχλης, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου 16’’ και ηλεκτρικά ανοιγόμενη πανοραμική οροφή (στην έκδοση 1.6 MTJ).

Φυσικά, εκτός από την άνεση, πρωταρχική σημασία έχει δοθεί και στην ασφάλεια: το 500L Mirror είναι εξοπλισμένο με το Autonomous City Brake, ένα σύστημα που φρενάρει αυτόματα σε περίπτωση επικείμενης πιθανής σύγκρουσης με ταχύτητες κάτω των 30 km/h, χάρη στον αισθητήρα που βρίσκεται πίσω από τον εσωτερικό καθρέφτη και ανιχνεύει την απόσταση του οχήματος από το προπορευόμενο, ή από ένα σταθερό εμπόδιο.

Το 500L Mirror είναι διαθέσιμο σε παστέλ, διχρωμίες και μεταλλικά χρώματα, όλα βασισμένα στο λευκό, το μπλε, το μαύρο και το γκρι. Συνδυάζοντάς τα με συγκεκριμένες διχρωμίες, ο κάθε πελάτης έχει τη δυνατότητα να εξατομικεύσει την εμφάνιση του αυτοκινήτου του στο μέγιστο βαθμό. Παράλληλα, οι νέοι κανόνες από τη FIAT εξασφαλίζουν σημαντική μείωση και στις τιμές των χρωμάτων.

Όλα τα παραπάνω διατίθενται στις standard εκδόσεις και τιμές, καθιστώντας ολόκληρη την γκάμα Mirror εξαιρετικά ανταγωνιστική: συγκεκριμένα, με τον κινητήρα 1.4 95HP η τιμή διαμορφώνεται στα €15.590, με τον κινητήρα 1.3 MTJ 95hp στα €17.590, με τον 1.3MTJ 95hp MTA στα €19.100 με τον 1.6 MTJ 120hp στα €19.900.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι είναι διαθέσιμη και η ανανεωμένη έκδοση 500L Cross, στην εξίσου ανταγωνιστική τιμή των €19.900 για τους κινητήρες 1.3 MTJ 95hp MTA και 1.6 MTJ 120hp, εμπλουτισμένη με σημαντικά εξοπλιστικά στοιχεία, αντίστοιχα με τις εκδόσεις Mirror: σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης και αυτόνομου φρεναρίσματος, Uconnect Navi 7’’, κάμερα οπισθοπορείας και αυτόματο διζωνικό κλιματισμό. Η έκδοση Cross είναι ο μόνος εκπρόσωπος της FIAT που διαθέτει Drive Mode Selector και αποτελεί την ιδανική πρόταση για τους πελάτες με αυξημένες ανησυχίες σχετικά με την κίνηση εκτός ασφάλτου.

Τέλος, το νέο FIAT 500L Mirror προσφέρεται με 5 χρόνια εγγύηση και άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης.

[Πηγή: FIAT]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube