Στις εκθέσεις το Mitsubishi ASX MY18

Στις εκθέσεις το Mitsubishi ASX MY18

Ανακοινώθηκαν οι τιμές και οι εκδόσεις του ανανεωμένου ιαπωνικού crossover.

Ξεκινά και στην ελληνική αγορά η διάθεση του ASX MY18, με την εγχώρια αντιπροσωπεία της Mitsubishi Motors να ανακοινώνει τις τιμές και τις εκδόσεις του μοντέλου.

Πιο αναλυτικά, το ανανεωμένο ιαπωνικό crossover διατίθεται σε μία έκδοση κινητήρα με τον 1.6 MIVEC βενζίνης. Ο συγκεκριμένος κινητήρας αποδίδει 117 ίππους στις 6.000 rpm και 15,7 kgm ροπή στις 4.000 rpm, και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων. Η κίνηση μεταδίδεται μόνο στους εμπρός τροχούς και σύμφωνα με την Mitsubishi Motors για να επιταχύνει από στάση στα 100 km/h χρειάζεται 11,5”. Η τελική του ταχύτητα ακουμπά τα 183 km/h και οι εκπομπές ρύπων τα 131 gr/km CO2.

Τα επίπεδα εξοπλισμού είναι δύο, με το βασικό Inform να κοστίζει €17.120 και το πλουσιότερο Invite Plus €19.740. Ο εξοπλισμός της βασικής έκδοσης περιλαμβάνει 7 αερόσακους (μαζί με αυτόν για τα γόνατα του οδηγού), ESP, Hill Start Assist, σύστημα Auto Stop & Go (AS&G), σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, κλιματισμό και όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες.

Τέλος, το ανανεωμένο ASX καλύπτεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση για τα μηχανικά του μέρη και απαιτεί συντήρηση κάθε 20.000 km ή μια φορά το χρόνο.

[Πηγή: Mitsubishi Motors]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube