Στην Ελλάδα το νέο Honda Civic Type R

Στην Ελλάδα το νέο Honda Civic Type R

Η κορυφαία έκδοση του Honda Civic, και ένα από τα πιο καυτά σύγχρονα χάτσμπακ, ξεκίνησε να διατίθεται και στη χώρα μας.

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Honda ανακοίνωσε τον τιμοκατάλογο του νέου Civic Type R, το οποίο θα διατίθεται σε μια βασική έκδοση, και στην πλούσια «GT».

Στην πρώτη περίπτωση, η τιμή του είναι €49.740. Στον στάνταρ εξοπλισμό του  βρίσκουμε ένα πλήρες πακέτο βοηθημάτων ενεργητικής ασφάλειας που περιλαμβάνει συστήματα διατήρησης λωρίδας, προειδοποίησης εμπρόσθιας σύγκρουσης, προσαρμοζόμενο cruise control κ.ά. Υπάρχουν ακόμα σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί, αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες, προβολείς LED, κάμερα οπισθοπορείας και το infotainment Honda Connect με οθόνη αφής 7”, οκτώ ηχεία και συνδεσιμότητα Apple CarPlay και Android Auto.

Η έκδοση GT προσθέτει στα παραπάνω διζωνικό κλιματισμό, αισθητήρες στάθμευσης εμπρός και πίσω, σύστημα ανίχνευσης τυφλού σημείου, σύστημα πλοήγησης Garmin και ηχοσύστημα με 11 ηχεία. Έχει ακόμα πρακτικές λεπτομέρειες όπως ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες, αυτόματα πίσω παράθυρα, σκιαζόμενο εσωτερικό καθρέφτη αλλά και… εταζέρα. Εξωτερικά, ξεχωρίζει χάρη στην κόκκινη ρίγα που διατρέχει το κάτω μέρος του αμαξώματος, στα σπόιλερ και στα μαρσπιέ. Η τιμή της έκδοσης GT είναι €53.650.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το νέο Honda Civic Type R

Αυτό που δεν αλλάζει μεταξύ των δύο εκδόσεων είναι το πακέτο μηχανικών μερών, που περιλαμβάνει τον δίλιτρο τούρμπο των 320 PS που το επιταχύνει ως τα 100 km/h σε 5,8” και μέχρι την τελική του των 272 km/h, το χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο, τις 4πίστονες δαγκάνες της Brembo εμπρός, τις μαύρες 20άρες ζάντες με λάστιχα Continental SportContact 6 διαστάσεων 245/30 κ.λπ. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά του Civic Type R και για τον εξοπλισμό των δύο εκδόσεών του μπορείτε να δείτε στο επίσημο φυλλάδιο του μοντέλου που επισυνάπτεται παρακάτω.



[Πηγή: Honda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube