Στην Ελλάδα η Alfa Romeo MiTo Racer, από €15.280

Στην Ελλάδα η Alfa Romeo MiTo Racer, από €15.280

Η Alfa Romeo MiTo Racer παρουσιάστηκε στο πρόσφατο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.

Η Alfa Romeo MiTo Racer διαθέτει μοναδικές στιλιστικές λεπτομέρειες που τονίζουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα της και τη διαφοροποιούν από τις υπόλοιπες εκδόσεις, αλλά και εξοπλισμό που ενισχύει το σπορ χαρακτήρα της.

Εξωτερικά, η MiTo Racer χαρακτηρίζεται από το φινίρισμα σε satin-chrome για τα πόμολα στις πόρτες και τα εμπρός και πίσω πλαίσια των φώτων, τη χρωμιωμένη γραμμή παραθύρων και τα καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών σε καφέ χρώμα. Έχει ακόμα σπορ πίσω προφυλακτήρα, spoiler και χρωμιωμένη εξάτμιση, αλλά και εντυπωσιακές ζάντες αλουμινίου 17’’ σε καφέ απόχρωση.

Στο εσωτερικό, το μαύρο ταμπλό από μαλακό πλαστικό συνδυάζεται αρμονικά με τα ολοκαίνουργια γκρι καθίσματα με καφέ δερμάτινη οικολογική επένδυση, καφέ ραφές και το λογότυπο της Alfa Romeo στα εμπρός προσκέφαλα. Δερμάτινη επένδυση με καφέ ραφές υπάρχει επίσης στο σπορ τιμόνι, τον επιλογέα των ταχυτήτων και το χειρόφρενο.

Η MiTo Racer προσφέρεται στην πιο προσιτή έκδοσή της με το δοκιμασμένο κινητήρα 1.4 των 78 ίππων. Για τους λάτρεις των επιδόσεων υπάρχει ο υπερτροφοδοτούμενος 1.4 MultiAir 140 ίππων με αυτόματο κιβώτιο Alfa TCT, ενώ μέγιστη οικονομία προσφέρει ο 1.3 JTDM-2 85 ίππων.

Το ελκυστικό πακέτο της MiTo Racer συμπληρώνεται από ένα πολύ πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, στον οποίο περιλαμβάνονται στάνταρ VDC, ASR, MSR, Hill Holder, 7 αερόσακοι, Alfa DNA (εκτός από την 1,4 78 HP), κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες, προβολείς ομίχλης, ζάντες αλουμινίου 17'', σύστημα U-Connect 5'' με χειριστήρια στο τιμόνι, σύστημα Start & Stop κλπ.

Η τιμή της MiTo Racer στην Ελλάδα ξεκινάει από €15.280, με την προωθητική ενέργεια της Alfa Romeo και το όφελος απόσυρσης.

[Πηγή: Alfa Romeo]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube