Revoil: 11 νέες συνεργασίες

Revoil: 11 νέες συνεργασίες

Έντεκα νέα πρατήρια υγρών καυσίμων εντάχθηκαν στο δίκτυο της Ελληνικής Εταιρείας πετρελαιοειδών REVOIL που συνεχίζει  την αναπτυξιακή της πορεία.
Το 1ο πρατήριο βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντίσταση 97 στην Θεσσαλονίκη και λειτουργεί υπό την διεύθυνση του κ. Δεμπέλα Εμμανουήλ.
Το 2ο πρατήριο βρίσκεται στην οδό Ναυσικάς 47 και Ανδρομάχης στο Παλαιό Φάληρο στο νομό Αττικής  και λειτουργεί υπό την διεύθυνση του κ. Καρaϊσκου Κωνσταντίνου.
Το 3ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Άγιοι Θεόδωροι στο νομό Κομοτηνής  και λειτουργεί υπό την διεύθυνση του κ. Παντόγλου Ιωάννη.
Το 4ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Γερακάρου στο νομό Θεσσαλονίκης και λειτουργεί υπό την διεύθυνση του κ. Καραφουλίδη Παναγιώτη.
Το 5ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Αρχαίες Κλεώνες Νεμέας στο νομό Κορινθίας  και λειτουργεί υπό την διεύθυνση του κ. Γιαννακόπουλου Αποστόλη.
Το 6ο πρατήριο βρίσκεται στην οδό Μπιζανίου 91 στην Φιλιπιάδα στο νομό Άρτας και λειτουργεί υπό την διεύθυνση του κ. Κόντζου Σπυρίδων.
Το 7ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Γέφυρα στο νομό Άρτας και λειτουργεί υπό την διεύθυνση του κ. Κόντζου Νεκτάριου.
Το 8ο πρατήριο βρίσκεται στην οδό Αχιλλέως 91, στην περιοχή Αλμυρού στο νομό Μαγνησίας  και λειτουργεί υπό την διεύθυνση του κ. Πετράκη Θεοδόσιου.
Το 9ο πρατήριο βρίσκεται στην οδό Βενιζέλου 145, στην περιοχή Νέα Ιωνία στο νομό Βόλου  και λειτουργεί υπό την διεύθυνση του κ. Αναστασόπουλου Βάϊου.
Το 10ο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Νέα Καρβάλη στο νομό Καβάλα  και λειτουργεί υπό την διεύθυνση του κ. Θεοδωρίδη Μιλτιάδη.
Το 11ο πρατήριο βρίσκεται στην οδό Ηρακλέους 5 στο Περιστέρι Αττικής και λειτουργεί υπό την διεύθυνση της κας Καλαντζή Μαρίας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube