Renault: «Store» αποκλειστικά για EV

Renault: «Store» αποκλειστικά για EV

Η Renault ανοίγει αύριο το πρώτο «Renault Electric Vehicle Experience Center», high-tech εκθετήριο και κέντρο ενημέρωσης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Η Renault ανακοίνωσε το επερχόμενο άνοιγμα του πρώτου καταστήματος που είναι αφιερωμένο στα ηλεκτρικά οχήματα. Και δεν θα είναι στη Γαλλία, αλλά στη Στοκχόλμη. Ωστόσο, η γαλλική μάρκα μιλά για το άνοιγμα άλλων κέντρων αυτού του είδους στην Ευρώπη, στο μέλλον.

Το κόνσεπτ του «store» για τους κατασκευαστές αυτοκινήτων γίνεται όλο και πιο δημοφιλές. Με την κλασική αντιπροσωπεία αυτοκινήτου να φαντάζει μερικές φορές ντεμοντέ, τα μεγάλα ονόματα του αυτοκινήτου θέλουν να βάλουν μια ατμόσφαιρα «high-tech» στην αντιπροσώπευσή τους. Χώρους με συνδεδεμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό, σε μια νέα μέθοδο επικοινωνίας και με προϊόντα διαφορετικά από το κλασικό αυτοκίνητο.

Η Renault, που εφέτος κλείνει τα 120 χρόνια της, είναι ένας από εκείνους τους κατασκευαστές που σπεύδουν να δοκιμάσουν την εμπειρία του «store». Η γαλλική φίρμα θα ανοίξει αύριο, 16 Φεβρουαρίου, το πρώτο «Renault Electric Vehicle Experience Center» στη Σουηδία Τώρα, μπορείτε να ξεφυσήξετε. Το κέντρο αυτό, στην πραγματικότητα, θα επιτρέψει στους πελάτες να έρχονται σε επαφή με ειδικούς στην ηλεκτροκίνηση. Ανθρώπους που θα απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις των πιθανών αγοραστών πάνω σε μια τεχνολογία που παραμένει προς το παρόν περιθωριακή στην Ευρώπη.

Στο νέο κέντρο θα εκτίθενται πολλά ηλεκτρικά μοντέλα της Renault, ενώ μέρος του «store», που θα είναι μόνιμα ανοιχτό, θα χρησιμεύει ως κέντρο πληροφόρησης για τους επισκέπτες. Εκεί οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται σχετικά με τα θέματα της επαναφόρτισης και της χρήσης του ηλεκτρικού αυτοκινήτου, αλλά και της χρηματοδότησης και των δυνητικών παροχών.

[Πηγή Renault]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube